1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Huawei ?

Viestiketju Muut puhelimet -osiossa. Ketjun avasi Konaaaaaaaaaa 28.11.2014.

 1. Konaaaaaaaaaa

  Konaaaaaaaaaa Newbie

  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Lasketaanko huawei tänne ? En löytänyt mistään oikein keskustelua kyseisestä merkistä. Gigantissa myyjä kehui puhelinta parhaaksi hinta suhteessaan ja kyseinen kapula olisi viikon vanha, eli päivityksiä pitäisi saada tulevaisuudessa jne. Myydyin puhelin kuulemma tällä hetkellä, Kyseessä siis Huawei G620s, kannattaako ostaa ? http://www.gigantti.fi/product/puhe...0SWH/huawei-ascend-g620s-alypuhelin-valkoinen Tekisi mieli ostaa tuo ehkä, jos se on siis hyvä näin hintaisekseensa.
   
 2. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Viestejä:
  8,312
  Kiitokset:
  191
  Pisteet:
  143
  Tuo on tuossa hankalassa 200-250 euron haarukassa, jossa eri malleja on tuhottomasti ja "parhaan" löytäminen on tosi, tosi haastavaa. Itse lähtisin ehkä harkitsemaan SGS3:sta (alle 200e), SGS4:sta (aika tasan 300e) tai OnePlus Onea (vähän vaikeampi ostaa, mutta esim. täällä tietoa).

  Tämä siis siksi, että en osaa sanoa onko tuo miten hyvä / huono tuo Huawei, kun juuri tuota mallia emme ole koskaan testanneet ja yllämainitut mallit taas tiedän suht perusvarmoiksi valinnoiksi :)
   
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Huawein suurin ongelma on päivitykset. Ei voi varmaksi tietää saako sen halvemmat mallit koskaan uusia Android versioita.
   
 4. Pessimisti ei pety

  Pessimisti ei pety Newbie

  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  1
  Vanha keskustelu mutta laitetaan nyt kuitenkin. Huawein puhelimet ovat tosiaan muuten hyviä mutta päivitystuki on vielä huonompi kuin Samsungilla.
   
 5. JTV01

  JTV01 Newbie

  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  itselläni on tuo kyseinen huawei olen kyllä tykännyt
   

Jaa tämä sivu