1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Instagram ongelmat ja ratkaisut

Viestiketju Apple -osiossa. Ketjun avasi dRD 21.05.2014.

 1. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Viestejä:
  8,826
  Kiitokset:
  178
  Pisteet:
  143
  Aloitetaanpa tällaiset "tukiketjut" muutamalle yleisimmälle mobiilisovellukselle, kun näitä kyselyitä löytyy meidänkin sivustolta eri paikoista.

  Eli tähän ketjuun saa heittää kysymyksiä iPhonen Instagram-sovelluksen ongelmista.

  Pari yleisintä ihan ensi alkuun:

  K: En voi poistaa kommenttia?

  V:
  Yleisimmin ongelma johtuu siitä, että Instagram pitää kommentit ja kuvat hetken aikaa "välimuistissa" eli vaikka kommentti olisikin oikeasti poistettu jo Instagramista, näet sen siitä huolimatta sovelluksessasi (ja mahdollisesti myös Instan sivujen kautta), koska kommenttilistat pyritään pitämään "muistissa" hetken aikaa. Kokeile uudestaan noin 5min päästä, yleensä tuossa ajassa välimuisti tyhjenee.

  Toki kannattaa muistaa myös se, että voit poistaa vain omia kommenttejasi tai omiin kuviisi tulleita muiden kommentteja, etkä esimerkiksi muiden kuviin tulleita kommentteja :)

  K: Instagram "jämähtää" käsitellessään lisäämääni kuvaa?

  V: Tyypillisesti tuohon ei auta kuin sovelluksen sulkeminen "pakottamalla", pelkkä sovelluksesta poistuminen ei riitä. Klikkaa koti-näppäintä iPhonessa kerran siirtyäksesi kotinäkymään. Nyt, tuplaklikkaa kotinäppäintä ja esiin tulee lista käynnissä olevista sovelluksista. Pidä sormea Instagramin ikonin päällä noin 5 sekunnin ajan, kunnes ikoni alkaa "heilua" ja sen päälle tulee punainen viiva. Klikkaa viivaa ja sovellus suljetaan. Nyt, käynnistä Instagram uudestaan ja kokeile kuvan lähetystä uudestaan.
   

Jaa tämä sivu