1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Jättinäyttöiset puhelimet

Viestiketju Muut puhelimet -osiossa. Ketjun avasi _eemeli- 25.06.2013.

?

Ovatko jättinäyttöiset älypuhelimet turhakkeita?

 1. Kyllä

  45.0%
 2. Ei

  55.0%
 1. JoniS

  JoniS Active member

  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Yhtä helposti menee näyttö niistä kuin muistakin....se riippuu vain tuurista miten putoaa, oma note 2 tippui 1,5m korkeudesta parketille eikä jäänyt mitään näkyvää jälkeä, vaikka näitä "kehutaan" heikoiksi muovi rimpuloiksi aina. Kaverin lumian näyttö taas meni täysin säröille puolen metrin pudotuksesta lattialle.
   
 2. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
  Enhän minä nyt tuota tosissani kirjoittanut. ;)
  Tuo on totta, että riippuu siitä, että miten ja missä kulmassa tipahtaa ja osuu.
   
 3. temple69

  temple69 Regular member

  Viestejä:
  751
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  5 tuumaa ehdoton maksimi.
   
 4. Taeco

  Taeco Active member

  Viestejä:
  483
  Kiitokset:
  134
  Pisteet:
  53
  Siinä on Gorilla Glass 2, johon sisältyy myös suojapinnoite (joka naarmuuntuu itse lasia helpommin). En nyt suoralta kädeltä muista tarkkaan, mitä virkaa se suojapinnoite toimittaa, mutta taisi hylkiä sormien rasvaa. Jos siihen laittaa erillisen suojakalvon, suojakalvo kannattaa laittaa samantien, kun ottaa myyntipakkauksen mukana tulevan muovin irti, muuten sinne väliin jää helposti rasvaa, pölyä ja ilmaa, eikä se ikinä näytä puhtaalta ja kirkkaalta.

  On kyllä sitten ollut todella huono tuuri. Toisilla kestää, toisilla vähän huonompi säkä. Valitettavasti markkinoilla ei ole puhelinta, minkä kanssa sitä huonompaa onnea ei voisi tulla vastaan. Mutta jos sulla on nimenomaan tullut "lommo", niin se on luultavasti siinä suojapinnoitteessa, eikä itse lasissa. Ei tosin taida paljon lohduttaa, kun näkyyhän se jälki pelkässä pinnoitteessakin ikävästi.
   
 5. apek

  apek Regular member

  Viestejä:
  567
  Kiitokset:
  46
  Pisteet:
  38
  Kyllähän näihin Gorilla laseihinkin saa naarmua aikaiseksi, varsin helposti jopa.

  Itselläkin on Note 2:n näytössä muutama naarmu, jotka tuntuvat ihan kynnellä kokeiltaessa, eli ei ole enään pinnoitteessa.

  Mutta koska käyttötavaraahan nämä puhelimet ovat, niin eipä tuo minua paloa liikuta, vaikka naarmua olisi. Ei näihin niin paljoa naarmua tule parin vuoden aikana - mikä minulla on puhelimen käyttöikä - että vaikuttaisi käyttöön mitenkään ratkaisevasti.
   
 6. Hate029

  Hate029 Member

  Viestejä:
  93
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  18
  Käyttötavaraa ovat. Tässä kävi vain niin, että puhelimen näyttö osottautui arkikäytössä liian pieneksi, joten myynti olisi ollut vaihtoehto. Näytön "huono" kunto laskee jälleenmyyntiarvoa sen verran, että kärsin sitten mokoman kanssa puhelimen käyttöiän loppuun. Kamera on puhelimessa kuitenkin hyvä. Huomasin vain tarvitsevani joko todella ison puhelimen (tabletin) tai todella pienen puhelimen ja tabletin. Harmi kun puhelinta ei saa kuukaudeksi koeajoon ennen ostopäätöstä! :)
   
 7. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
 8. Peku

  Peku Active member

  Viestejä:
  1,398
  Kiitokset:
  76
  Pisteet:
  58
  Ei kai siinä. Kiinan veijarit jako taas kuvan suoraan tehtaalta... Montako puhelinta on joista ei tiedetä mitään ennen julkaisua? Ihan hieno vetohan tuo on nokialta, olisivat voineet tehdä tuon jo aikaisemmin. Toivottavasti näyttö on paremmalla resolla kuin muissa lumioissa. :)
   
 9. Mysticiza

  Mysticiza Regular member

  Viestejä:
  234
  Kiitokset:
  28
  Pisteet:
  38
  Ei ainakaan etupaneelista päätellen näytä siltä, että olisi liikaa jätetty reinoille tilaa.
   
 10. WWTV

  WWTV Regular member

  Viestejä:
  312
  Kiitokset:
  57
  Pisteet:
  38
  Kyllähän tolle tilausta varmaankin on. Toivottavasti mikkisofta tuo päivityksessä tuen suuremmalle tiili määrälle, josta olisi hyötyä ton kokosessa laitteessa. Eli enenmän tiilejä vierekkäin.
   

Jaa tämä sivu