1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Miksi valitsitte applen?

Viestiketju Apple -osiossa. Ketjun avasi hanki 22.06.2013.

?

Käytätkö iPhonea/iPadia?

 1. Kyllä

  10 ääntä
  47.6%
 2. En

  11 ääntä
  52.4%
 1. delic

  delic Regular member

  Viestejä:
  100
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Ite kun mietin iPadin ja kannettavan välillä niin loppujenlopuksi suurimmaksi kysymykseksi tuli, että miksi ostan kannettavan, miksen sitten tee niitä samoja juttuja pöytäkoneen vieressä. Sitten ajattelin, että iPad on ainakin täysin erilainen ja käyttis täysin eri eikä sitä iänikuista windowssia. Näin sitten ostin vuosi sitten iPad 3:n ja päivääkää en ole katunut ostosta.

  Ihmettelen vaan kuinka nopeasti tästä ns ylimääräisestä laitteesta tuli talon käytetyin laite ja muutti omat tietokonetottumukset täysin.

  Pöytäkoneella tehdään enää se mitä on pakko, musat ja graffat. Nykyään windowssin käyttö nostattaa kyllä ihokarvat pystyyn, on se vaan jotai niin hirveetä kun on tottunut niin hienosti toimivaan laitteeseen kun tämä iPad.

  Jos joskus tulee fiilis päivittää tietokone niin erittäin vakavasti kyllä harkitsen mäkkiin siirtymistä.
   
 2. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
  Oletko kokeillut Windows 8. On ihan toiselta maailmalta verrattuna XP:hen. Myös 7 pelittää hyvin.
   
 3. delic

  delic Regular member

  Viestejä:
  100
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  7 mulla on käytössä ja kyllä se usein miettii ja lataa jäätyy ym. Sellasta ärsyttävää mitä esim iPad ei tee juuri koskaan, kun siitä on päässyt eroon se ärsytys kertaantuu, kun joudut käyttämään laitetta joka ei pelaakkaan yhtä hienosti, kuin se iPad mitä lähinnä käytät. Toinen tietty mikä myös ärsyttää on tietokoneen kamala pikselinäyttö. Tässä juuri tehnyt yhtä kotisivua ja tuntuu, että kaikki fontit on ihan epäselviä, yritä siinä sitten tehdä :)

  8 tuli kokeiltua ja aivan hirvee, se että on tehny tietyt asiat samalla tavalla joku 20 vuotta niin ei vaan voi mennä ja muuttaa noin paljon käyttistä ja sen toimintamallia. En näe mitään syytä alkaa opettelemaan uutta. Veljen koneella oli kerran tarkotus tehdä yks graffa ku sillä oli läppäri mukana. Loppujenlopuksi koko graffa jäi tekemättä kun kaikki aika meni siihen, ku ihmetteli että miten asiat mitkä osaa vaikka unissaan ei yhtäkkiä luonnistu ja tuntuu kuin edessä olisi täysin vieras käyttis.

  Ei ihme, että win 8 on täysin flopannut, ei vaan voi tehdä noin isoja muutoksia yhtäkkiä ja nyt microsoftkin on sen tajunnut kun paniikkinappula päällä ja palautellaan start valikkoa jne.

  Win8 voisi olla oikeen kiva jos se olisi eka windows mitä alkaisi käyttämään, mutta nyt tuli vain liian iso muutos, varsinkin kun siis yleisestihän 7:ssa ei ole mitään sellaista vikaa niin helppo ymmärtää miksi ihmiset ei innostu win 8:sta, koska miksi turhaan opetella uus? Jos seiskasin toimii yleisesti ottaen hyvin.
   
 4. _eemeli-

  _eemeli- Regular member

  Viestejä:
  558
  Kiitokset:
  64
  Pisteet:
  38
  Mielipiteitä on monia. Itse omistan iPad:in (3. sukupolvi) ja W7-läppärin. Nettisurffauksessa, Fb:n ja Twitterin lukemisessa ja muussa kevyemmässä käytössä iPad on paras. (Tämäkin kirjoitettu iPadillä)

  Mutta sitten kun vaaditaan raskaampaa käyttöä, kuten asiakirjojen luontia, esitysten tekoa, videoiden kunnollista ja pitkää muokkausta yms. on tietokone edelleen mulla ykkönen. Molemmat pesevät toisensa omilla vahvuuksillaan, mutta silti molempia tarvitsen.
   

Jaa tämä sivu