1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Samsung Galaxy Trend Plussan äänet hiljaisella / ei toimi

Viestiketju Android -osiossa. Ketjun avasi teppoI 18.10.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. teppoI

  teppoI Moderator Ylläpitäjä

  Viestejä:
  4,166
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  48
  Tuli tuossa huomauttua hieman hämärän oloinen bugi Samsungin Galaxy Trend Plussassa. Vaikka äänet kaikki ääniasetukset oli väännetty täysille, niin siitä huolimatta järjestelmä-äänet sekä soittoääni soi erittäin hiljaisella (hädin tuskin kuuli kauempaa taustamelun yli).

  Ratkaisu ongelmaan oli kohtalaisen yksinkertainen: äänet minimiin > puhelimen sammutus > akku irti > parin sekunnin odotus > akku takaisin kiinni > käynnistys > äänet halutulle voimakkuudella. Äänien vempulointi minimiin ennen akun irrotusta on todennäköisesti turha välivaihe, mutta se tuli joka tapauksessa tehtyä ja nyt äänet pelittävät.

  Pikasen googletuksen perusteella tuota vaivaa olisi ilmennyt muillakin, joten ajattelin postata omalla kohdalla hyväksi havaitun korjauksen tänne.

  Hoidossa olleen Galaxy Trend Plussan omistaja muisteli, että äänet olisivat "mykistyneet" sen jälkeen kun hän otti viimeksi akun irti puhelimesta. Irrotuksen jälkeen jatkuvasti kaatuillut Candy Crush Saga alkoi kuulemma pelittämään kuten sen pitäisikin, mutta äänet hävisivät samalla :)
   
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu