1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Yle Areena ei toimi (Android 2.3.x)

Viestiketju Android -osiossa. Ketjun avasi VilleVauva 07.04.2014.

 1. VilleVauva

  VilleVauva Member

  Viestejä:
  55
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Yle Areena lakkasi toimimasta uusimman päivityksen jälkeen anroidin 2.3.x -versioissa. Videoita toistaessa tulee virheilmoitus "Mediaa ei ole saatavilla. Yritä myöhemmin uudelleen". Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että Yle on muuttanut videoiden lähetystekniikkaa. Se on ollut jo tiedossa, että vanhemmilla android -versioilla suorien lähetyksien toistaminen ei ole onnistunut. Tietääkö kukaan, miten Yle Areena toimisi jälleen vanhemmissa Android -versioissa vai pitääkö tässä alkaa asenteleen jokin custom rom?

  Ratkaisu: Eli kuten alempana minua opastettiin niin vanhemmat Yle Areena versiot toimivat edelleen esimerkiksi versio 2.0.5.

  Edit: Enään ei toimi edes 2.0.5, 2.0.8, 2.0.10 eikä 2.2.0 versiot.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2014
 2. JoniS

  JoniS Active member

  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Custom romia asentelemaan, voin luvata että jos joku luuri on tällä hetkellä 2.X.X versiossa ei se tule valmistajan puolesta päivitystä saamaan.

  Romin asentamisesta sen verran että kun vain luet ohjeet ajatuksella niin se ei ole ylitsepääsemätön tehtävä. Kannattavaa etsiä XDA-developers.com sivulta ohjeet ja rom, suurin osa afterdawnin/puhelinvertailun foorumeilla olevista "custom rom asennus ei onnistunut" tilanteissa on käytetty jotain roska palstaa ohjeena ja ladattu sieltä vielä tiedostotkin...oma vinkkini kaikille, jos xda foorumeilta ei löydy ohjetta jätä tekemättä.
   
  VilleVauva kiitti tästä.
 3. VilleVauva

  VilleVauva Member

  Viestejä:
  55
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Ongelmana tässä lähinnä on, että käytän tällä hetkellä Hyperion 8 romia, joka ilmeisesti pohjautuu jotenkin 2.3.6 tai jotain sinne päin. Oon tykästynä tuohon romiin niin en jaksais alkaa vaihtaa johonki muuhun. No ehkä PureKat vois olla kokeilemisen arvoinen. No pitää vielä vähä puntaroida tarviiko sitä Areenaa alkuunsakaan.
   
 4. apek

  apek Regular member

  Viestejä:
  567
  Kiitokset:
  46
  Pisteet:
  38
  Toimiikos se Areena vanhemmalla versiolla? Jos toimii, niin käytä vanhaa. Sovellusten hallinnasta poistat Areenan päivitykset ja Playsta laitat ettei asenna automaattisesti uusia päivityksiä, niin myös pysyy vanhana.
   
  VilleVauva kiitti tästä.
 5. VilleVauva

  VilleVauva Member

  Viestejä:
  55
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Ei ole mahdollista poistaa päivityksiä. Lukee vain, että poista sovellus. Johtunee varmaankin siitä, että poistin sovelluksen välillä kokonaan. Mut pitää kokeille toisella puhelimella, johon en ole päivitystä ladannut, että toimiiko siinä. Mut sekään ei poista ongelmaa käytössä olevasta puhelimesta :/
   
 6. apek

  apek Regular member

  Viestejä:
  567
  Kiitokset:
  46
  Pisteet:
  38
  Joo jos olet poistanut sovelluksen ja asentanut uudestaan, niin sitten ei tietenkään voi päivityksiä poistaa kuin siitä hetkestä kun sovellus on uudestaan asennettu.

  Kaitpa tuo vanhempi versio löytyy jostain netistä, jos välttämättä sitä tarvitsee. Senhän saa toki asennettua vaikka puhelimen muistista, kunhan vain tuntemattomat lähteet sallii.
   
  VilleVauva kiitti tästä.
 7. JoniS

  JoniS Active member

  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  Esim. Es file explorerilla voit "varmuuskopioida" siitä toisesta puhelimesta sen vanhan version jos se toimii. Tuo varmuuskopiointi tekee .apk tiedoston minkä voi asentaa toiseen laitteeseen.
   
  VilleVauva kiitti tästä.
 8. VilleVauva

  VilleVauva Member

  Viestejä:
  55
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Kokeilin toisella puhelimella, jossa on vanhempi Yle Areena versio, ja sovellus toimi. En kuitenkaan jaksanut alkaa siirtämään sovellusta toisesta puhelimesta toiseen, kun en ole ennen sellaista tehnyt. Latasin Yle Areena 2.0.5 version 1mobile.com sivustolta ja nyt toimii :).
  Kiitokset kaikille auttaneille.

  Edit 1.
  Hassua, että Play Storen sivuilla lukee edelleen näin: "Toimii laitteilla, joissa Android 2.2 tai uudempi. Suorien lähetysten seuraaminen edellyttää Android 3.0 tai uudemman käyttöjärjestelmän.".
  Edit 2.
  Nyt oli tullut uusi päivitys, jonka yhteyteen oli kirjoitettu: "Vaatii Android-version 2.3.3 tai uudempi. Korjaa virheen, joka aiheutti "mediaa ei ole saatavilla" -viheilmoituksen sovellusta käynnistettäessä". Puhutaan Yle Areena versiosta 2.2.2. Testasin tätä päivittämällä toisen puhelimeni uusimpaan versioon ja sovellus herjaa edelleen samaa "mediaa ei ole saatavilla." Vanhalla versiolla siis toimii.
   
  Viimeksi muokattu: 10.04.2014
 9. VilleVauva

  VilleVauva Member

  Viestejä:
  55
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Eli noin kuukauden ajan toimi vanha versio (2.0.5) muttei enään. Kokeilin myös versioita 2.0.8 ja 2.0.10 sekä uusinta 2.2.2 mutta ei vain toimi. Olisiko kellään ideoita miten saada toimimaan?
   
 10. Datanen

  Datanen Guest

  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Jos sovelluksella ei saa toimimaan niin keinot ovat vähissä.
   
 11. reka40

  reka40 Newbie

  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Yle on kallellaan jenkkilään. Kun Nokia oli vielä Suomessa ostin Nokia N8 kapulan jolla en päässyt Yle areenaan mutta jos olisin ostanut Iphonen niin sillä olisin päässyt?
  Oliskohan eräs syy miksi meillä ole enää Nokiaa?
   
 12. Caliber

  Caliber Member

  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
  No en nyt tiijä, onhan tuo iso paha Googlekin jenkkiläinen, mutta TuneIn radio-softa kun oppi striimaamaan Chromecastille niin Ylen striimitpä ei kelpaa moiselle hökötykselle. Aika monesti näihin on syynä meidän tolkuton tekijänoikeusmafioiden pelko.
   
 13. PatrikSelin

  PatrikSelin Regular member

  Viestejä:
  216
  Kiitokset:
  6
  Pisteet:
  28
  Eikö kannattaisi päivittää Android 5.0?
   

Jaa tämä sivu