Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cnet: HTC valmistautuu 1080p-näytöllisen Droid DNA:n kansainväliseen julkaisuun

4
Valtteri Ahonen

Cnet: HTC valmistautuu 1080p-näytöllisen Droid DNA:n kansainväliseen julkaisuun
HTC esitteli viime viikolla 5-tuumaisella FullHD-näytöllä varustetun Verizon DNA Droid -mallinsa, joka oli kuitenkin suunnattu vain Yhdysvaltojen markkinoille. Jo muutamaa viikkoa aiemmin julkaistiin hyvin samankaltainen HTC J Butterfly, mutta se jää puolestaan vain Japaniin. Hyvästä osumatarkkuudestaan tunnettu Twitter-kanava @evleaks on nyt julkaissut kuvan kansainvälisestä mallista, jota odotellaan julkaistavaksi vuodenvaihteen tienoilla.

Cnetin mukaan tuleva puhelin kantaa nimeä HTC Deluxe, ja teknisiltä tiedoiltaan se vastaa Amerikan mallia. Puhelimessa on sivuston mukaan sama Snapdragon S4 Pro -neliydinprosessori, 5" 1080p-näyttö ja 2 GB RAMia. Hieman hämäräksi vielä jää, käyttääkö malli 4G LTE vai HSPA-tekniikkaa.


Cnet odottaa puhelimen kansainvälistä julkistusta pikapuoliin, sillä kansainväliset CES 2013 -messut järjestetään tammikuussa, ja sinne odotetaan ensimmäisiä kilpailijoiden FullHD-näyttöjä. HTC haluaa luultavasti mahdollisuuksien mukaan päästä 1080p-näyttöineen markkinoille myös Yhdysvaltojen ja Japanin ulkopuolella ensimmäisenä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ProfaneX
ProfaneX

1

Tässä olisi hyvä mahis mollata iphonea mutta nyt en jaksa. :I Täytyy vaan sanoa että tämä on todella typerää että panostetaan näyttöihin joissa ihmissilmä ei näe eroa.

Milloinhan ne hoksaa kehittää nuita akkuja. Siis oikeasti kehittää, ei mitään että ; NYT 1MIN ENEMMÄN KESTOA PELATESSA.

Vastaa
Quirzo
Quirzo

2

Mua ei ainakaan kiinnosta hankkia puhelimeen mitään full hd -näyttöä. En hyödy siitä yhtikäs mitään. Tolla 42" telkulla se on ihan jees.

Yhdyn ylläolevaan, kehittäisivät niitä akkuja, tai ihan vaan virrankulutusta.

Vastaa
s730 (vahvistamaton)

4

Joka ainua media hehkuttaisi ainakin kolmeen kertaan jos Nokialla olisi jotain tälläistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja