Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note III:lla voi kuvata 4K-videota?

5
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy Note III:lla voi kuvata 4K-videota?
Korea Economic Dailyn liikkeelle laittamien huhujen mukaan Samsungin Galaxy Note III:sta löytyisi tuki 4K-videon nauhoitukselle. Äänentoistossa puhelimen kerrotaan yltävän samalle tasolle kuin LG:n G2 (24-bit / 192 kHz).

4K-videokuvausta tukevan puhelimen ansiosta Samsung saattaa lisätä sen UHD-televisioiden kiinnostavuutta. Kiinnostavuutta lisää myös Samsungin ja Sonyn UHD-televisioiden hintojen alennus 1000–1500 dollarilla. Myös Sonyn kerrotaan suunnittelevan 4K-videota nauhoittavan Honami-koodinimellä tunnetun älypuhelimen julkaisua.

Sekä Sony että Samsung saattavat julkistaa puhelimensa samana päivänä (4. syyskuuta). Jää nähtäväksi kumpi saa kunnian esitellä maailman ensimmäisen 4K-videota nauhoittavan älypuhelimen – sikäli kun huhut Galaxy Note III:een liittyen pitävät paikkansa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

7520G
7520G

1

5min video 2Gt kokonen...no tietysti jos samalla ajatuksella kuin Nokia, että videotakin voisi jälkeenpäin zoomailla. Kivasti kopioitu olisi ainakin.

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

2

Kappas, olenkin aina halunnut kuvata 4k:ta kännykällä.

Kehittelisivät sitä hiton akunkestoa enemmän kuin päiväksi. Sitten voisi harkita muita turhakkeita.

Aika turhaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

@5 No, onhan siinä silti paras akunkesto. Tosin, G0lden_Kebab ei varmasti aivan tuota hakenut viestillään.

Itsekin kyllä olen kovin skeptinen 4k-videokuvauksen suhteen. Onhan tuo se suunta, mihin ollaan menossa, mutta toistaiseksi sanoisin tuon olevan melkoisen turha ominaisuus.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja