Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti: Galaxy S IV saapuu aikaisintaan toukokuussa

1
Teemu Laitila

Samsung vahvisti: Galaxy S IV saapuu aikaisintaan toukokuussa
Seuraava Samsungin Galaxy S -sarjan lippulaivapuhelin saapuu aikaisintaan tämän vuoden toukokuussa. Aikataulun vahvisti Samsungin Libanonin markkinointiväki Facebook-sivuillaan.

Myöhemmin yhtiö tarkensi kommenttiaan sanomalla, että "kaikki Galaxy S -sarjan laitteet julkaistaan huhtikuun lopun ja toukokuun alkupuolen välisenä aikana, eikä kukaan vielä tiedä tarkkaa ajankohtaa".

Joidenkin spekulaatioiden mukaan Galaxy S IV olisi saattanut tulla julkisuuteen jo käynnissä olevilla CES-messuilla. Puhelinta on kuitenkin esitelty messuilla vain suljettujen ovien takana tärkeimmille operaattorikumppaneille.

Jos Samsungin ensimmäinen lausunto pitää paikkansa, markkinoilla nähdään vielä suuri joukko puhelinjulkaisuita ennen seuraavaa Galaxy S -mallia, sillä välissä on esimerkiksi helmikuun loppuun sijoittuva puhelinalan päätapahtuma Mobile World Congress Barcelonassa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
mulukken (vahvistamaton)

1

justhan mää vasta ostin sg3 :O noh ei kai auta kun oottaa vaa, ei viittis vaihtaa heti toimivaa puhelinta vaikka uusin aina himottaa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja