ZTE tuo markkinoille edullisesti hinnoitellun älykellon

1
Juha Tuppi

ZTE tuo markkinoille edullisesti hinnoitellun älykellon
Kiinalainen ZTE on ilmoittanut liittyvänsä älykellovalmistajien joukkoon omalla, edullisesti hinnoitellulla laitteellaan. Yhtiö lupaa älykellonsa vastaavan ominaisuuksiltaan jo markkinoilla olevia laitteita.

Kiinalainen televiestintäyhtiö ZTE, joka valmistaa myös älypuhelimia, ilmoitti Wall Street Journalille eilen tuovansa markkinoille uuden älykellon. Yhtiön mukaan laite tulee vastaamaan ominaisuuksiltaan jo markkinoilla olevia älykelloja ja keskittyy kilpailemaan niiden kanssa hinnallaan. Yhtiön älypuhelinten markkinointistrategiajohtaja Lu Qianhao kertoo lähteelle, että älykellon on tarkoitus tehdä ZTE:n älypuhelimista mielenkiintoisempia kuluttajille.

Älykello on tarkoitus tuoda myyntiin Kiinan markkinoille ensi vuoden toisella neljänneksellä ja myöhemmin Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Laite tulee tukemaan vain yhtiön omia älypuhelimia, mutta ZTE harkitsee tuovansa tulevaisuudessa markkinoille kaikkia Android-älypuhelimia tukevia älykelloja. Myös muut puettavan teknologian muodot, kuten esimerkiksi älylasit ja -kengät, kiinnostavat ZTE:tä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Kuulostaapa tosi fiksulta strategialta: "Kuten Galaxy Gear, mutta halvempi". Ainakin lukemieni arvostelujen perusteella minulle jäi käsitys, että Galaxy Gearin ensisijainen ongelma ei ollut hinta, vaan se, että sille ei ollut oikein mitään käyttökohdetta, "tappajasovelluksesta" puhumattakaan.

Mutta onhan tietty näppärää, että on jo jonkinlainen tuote markkinoilla, jotta sen voi nopeasti muuttaa erilaiseksi, kunhan joku ensin näyttää miten tämän kategorian tuote pitää tehdä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.