Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Benefonin uutuus vihdoin kauppoihin

2
Markus Lehtiniitty

Benefon TWIG Discovery Benefonin kauan odotettu uutuuspuhelin, TWIG Discovery, on nyt päässyt vihdoinkin kauppoihin asti. Uusi TWIG:hän on Benefonin ensimmäinen oikea, aito uutuuspuhelin vuosiin. Benefon tiedotti nyt myyntiintulosta Suomessa ja muilla markkinoillakin yritetään päästä vauhtiin vielä tänä vuonna. Alun perin TWIG:iä odotettiin myyntiin jo kuukausia sitten.

Draamaahan TWIG:in odotus on ollut. Viimeiseksi ilmeisesti 10 000 puhelimen lasti oli ohjelmistopäivityksessä Salossa. Benefonin uutuusmallithan valmistetaan Kiinassa alihankintana.
TWIG Discoveryn kantava ominaisuus on GPS-navigaation ja -paikannuksen yhdistäminen puhelimeen. Puhelimen ja GPS:n yhdistäviä laitteita on aikaisemminkin ollut markkinoilla, mutta ne ovat olleet Pocket PC -käyttöjärjestelmällä varustettuja. Benefonin uutuus on ilmeisesti Euroopan markkinoiden ensimmäinen "peruspuhelin", josta löytyy GPS. Discoveryn suositushinta on 550 euroa.

Benefon on lupaillut aiemmin tuovansa ensi vuonna markkinoille 3-4 uutta puhelinmallia. Nekin luultavasti perustuvat samaan puhelimen ja GPS:n yhdistämisen ideaan. Näistä Benefon on nyt luvannut kertovansa lisää ensi kuussa.

Toistaiseksi uutta Benefonia ei vielä löydy vertailusta/hausta, mutta se on tulossa. En ole lisännyt sitä aiemmin, koska usko myyntiintuloon oli itselläni heikko ja uskonkin sen vasta nyt...

Kommentit (2)

montero

1

Olen käyttänyt Discoveryä muutaman viikon, ei ole pahaa sanottavaa.
Benefon on tehnyt kotiläksyt hyvin, laite on viimeistelty niin hyvin e
ettei loppukäyttäjien tarvitse pelätä joutuvansa koekaniineiksi :)

(kenttäkokeet on tehty siis benefonin puolesta)

Suosittelen laitetta,käykää tutustumassa lähimmän jälleenmyyjän luona.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja