Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattorit mainosrahoitteisiksi?

1
Markus Lehtiniitty

Tämänpäiväinen Helsingin Sanomat kertoi Nokian entisen toimitusjohtajan Pekka Ala-Pietilän olevan mukana perustamassa uutta mobiilioperaattoria Iso-Britannian markkinoille. Operaattorin nimeksi on kaavailtu Blyk.

Uusi operaattori toisi mukanaan täysin uuden ansaintamallin operaattorimaailmaan: puhuminen ja tekstiviestit olisivat ilmaisia, ja operaattori keräisi tulonsa käyttäjille näytettävistä mainoksista. Voisiko tämä toimia? Ehkä. Avainkysymys lienee, että mainoksista syntyvä käyttöhaitta on jäätävä pienemmäksi kuin säästö joka ilmaisuudesta tulee. Suomessa tämä tuskin toimisi, mutta suuremmilla markkinoilla asia on toisin.
Tällä hetkellä Blykillä on Suomessa ja Isossa-Britanniassa noin 20 työntekijää. Ala-Pietilän kumppanina hankkeessa on mainostoimisto-omistaja Antti Öhrling. Operaattorin brändistä ja asiakaskokemuksesta vastaa muutama kuukausi sitten Nokialta muotoilustrategiajohtajan paikalta irtisanoutunut Marko Ahtisaari.

Mielenkiintoista nähdä, mitä tästä syntyy ja tullaanko Suomessa joskus näkemään vastaavaa.

Blykin web-sivut

Kommentit (1)

emilia (vahvistamaton)

1

saako hintaa yleensä kuinka paljon laskettua!..haluaisin nimittäin todella paljon nokian 5200 merkkistä puhelinta mutta hinta mättää taas :/ olisi mukava puhelin se minulle joten jos vain mahdollista olisi lähettäisitte minulle-jos ette nyt iha ilmaista puhelinta:( niin edes alennetun hinta tiedon-eli siis sen että paljon hintaa voisi pudottaa ...jos se nyt on n.164.90€ niin kai sen voiso hyvin pudottaa suoraan n.120-140€.kun samahan se myyttekö millä hinnalla :D pää asiahan on että kauppa käy ja asiakkaat saaa puhelimensa :)-kerro myös missä on lähin liike jos asun kokemäellä :) kokemäellä ei ainakaan ole sopivaa mutta olisiko edullisia-muita paikkoja tiedossa ettei tarvitsisi lähteä turhaan suomen toiselle puolellekkaan...;)ei minulla kai sitten muuta ole kuin että olisi kiva saada se puhelin kun minulla olisi kyllä vaihtoon samsungin melko uusi puhelin (ei ole edes vuotta ollut) ja uutena sen ostin hyvin on se toiminut mutta vaihtelu virkistää ja siinä on huono akku enkä oikeastaan viitsi ostaa uuttakaan kun saisi puhelimen minkä akku kestäisi ja mihin saisi muitakin lisä etuja;DDDD....odottelen vastausta....:D hyvää jatko huolimatta nyt siitä miten tämä viesti toteuttaa toiveeni jos edes aijotte toteuttaaa...parempi mitä halvempi koska olen itse vasta 12w ja joudun EHKÄ ostamaan sen itse omilla rahoilla ja enkä haluisi kaikkia tuhlata siihen joten olisi kiva että minulle jäisikin vähän ...joten tehdään tästä hyvä tiimi!:D jatkoja T:(minä)emilia kokemäeltä PS.vastausta odottelen innolla :):):):):):):):):):):):):)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja