Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Muotipuhelimet

6
Markus Lehtiniitty

Viime viikon loppupuolella LG ilmoitti tulevasta yhteistyöstään Pradan kanssa. Prada on tunnettu mm. kalliista naisten käsilaukuistaan. Uusi puhelinmalli on tulossa markkinoille vuoden 2007 alkupuolella.

Prada on ollut mukana tuotteen luomisen jokaisessa vaiheessa, ja myös käyttöliittymässä sekä pakkauksessa on Pradan vaikutteita.
Tässä voidaan nähdä suurempaakin trendiä taas. Myös Motorola on aiemmin tehnyt RAZR V3i mallistaan kullatun Dolce & Gabbana -version. Erilaiset designer- ja ultramuotipuhelimet ovatkin siis tulossa tällä hetkellä. Toki LG:n ja Pradan yhteismalli eroaa Motorolan tekeleestä siinä määrin, että nyt puhutaan täysin uudesta tuotteesta eikä vain pienestä ulkoasun muutoksesta vanhaan verrattuna.

Itse asiassa myös Samsung on ollut mukana tässä trendissä viime vuonna, kun se toi markkinoille Serene-mallin yhdessä Bang & Olufsenin kanssa. Toki B&O eroaa Pradasta ja Dolce & Gabbanasta hieman...

Tässäkin "minitrendissä" on taas huomioitavaa se, että Nokia ei ole tässä mukana. Alkaako uuden trendin pikkuhiljaa tunnistaakin siitä, että Nokia ei ole jossain uudessa mukana ensimmäisten joukossa?

Kommentit (6)

Evotaja (vahvistamaton)

1

Nokia 9210 ja Nokia 9210i puuttuvat tältä sivulta, eli lisätkää ne tonee phelinvertailuun!!

Vastaa
Markus (vahvistamaton)

2

9210(i):tä ei ole tulossa. On niin vanha malli, että ei ole kaiketi koskaan ollut vertailussa mukana.

Vastaa
Evotaja (vahvistamaton)

3

No voi ne siltikin lisätä, ärsytää kun haluaa että tietoa jostain puhelimesta, eikä sitä ole täälä, eikä voi sitten lisätä kun se on niin "vanha" >:(

Vastaa
Markus (vahvistamaton)

4

Vanhoja puhelimia ei ole tulossa. Jos ottaisimme kommunikaattorit, niin joku taas varmaan pyytäisi jotain lisää...ja suurempi, todella vanhojen ja harvojen kaipaama puhelinten määrä huonontaa palvelumme käytettävyyttä.

Vastaa
Markus (vahvistamaton)

6

Totta, mutta ne on lisätty silloin aikoinaan. Jo pari vuotta sitten ainakin.

Nyt enää ei aleta tuomaan noita vanhempia malleja mukaan. Linja on vedettävä johonkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja