Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoden matkapuhelin 2006

Markus Lehtiniitty

Uudistuneella Matkapuhelinfoorumilla on meneillään äänestys, jossa foorumilaiset valitsevat Vuoden matkapuhelimen 2006. Äänestys järjestetään nyt toista kertaa; vuoden 2005 matkapuhelimeksi valittiiin Sony Ericsson K750i / W800i.

Viime vuonna Sony Ericsson vei äänestyksen roimalla erolla, ja ehdottomasti ansaitusti. K750i oli markkinoiden paras kamerapuhelin ja lähes sama malli, hieman paranneltu W800i oli musiikkipuhelinten kärkikastia. Tänä vuonna voitosta käydään tiukempi kamppailu: vastakkain Nokia N73 ja Sony Ericsson K800i. Molemmat ovat erityisesti kamerapuhelimia ja sisältävät 3,2 megapikselin kameran.
Tätä juttua kirjoitettaessani tilanne N73:n ja K800i:n välillä on tasan. Molemmilla on 24 ääntä. Vaikuta sinäkin äänestämällä omaa suosikkiasi! Äänestäminen vaatii, että olet rekisteröitynyt Matkapuhelinfoorumille. Aikaa äänestämiseen on vielä muutama päivää ensi vuoden puolelle. Kerromme äänestyksen tuloksen ja vuoden matkapuhelimen 2006 myös täällä kisan päätyttyä...

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja