Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N800 Internet Tablet ja 6131 NFC

1
Markus Lehtiniitty

Aloitan tapahtumarikkaan päivän läpikäynnin lyhyesti näistä kahdesta Nokian uutuudesta. Varsinaisestihan jos tiukkoja ollaan niin N800:han ei edes kuuluisi aihealueeseemme, sillä kyseessä ei ole puhelin.

Nokia N800 Internet Tablet
N800 (kuva <-) kuitenkin on päivitys aiempaan 770 Internet Tablet -laitteeseen ja aika lailla samalla tyylillä jatketaan pienin parannuksin. N800:n näytöstä löytyy ihan kiva resoluutio, 800x480 pikseliä. Yhteydet N800:lla ulospäin hoituvat vanhaan malliin joko WLAN:in kautta tai sitten hyödyntäen erillisen puhelimen yhteyksiä Bluetoothin kautta. Uutta N800:ssa on web-kamera, jonka avulla onnistuu kuvalliset yhteydenpidot. 770:ään verrattuna painoa on tullut hieman lisää, ja nyt sitä on 206 grammaa eli aivan keijukaisesta ei puhuta...N800:n pitäisi olla saatavilla heti.

Lisätietoa N800:sta täältä.

Nokia 6131 NFC

Nokia julkisti tänään myös 6131 NFC:n (kuva ->). Mikä on tuo "NFC"? Lukuunottamatta sitä 6131 on aivan sama luuri kuin pelkkä 6131:kin. Ja NFC on lyhennys sanoista Near Field Communications, eli vapaasti suomennettuna lähiyhteydet. Ja nämä tarkoittavat puolestaan mm. sitä, että matkapuhelin voi toimia lippuna jolla pääsee jostain portista tai matkapuhelimella voidaan maksaa. Tai koskettamalla jotain tiettyä aluetta puhelimeen latautuu lisäsisältöä. 6131 NFC on siis uuden teknologian koemalli, mielenkiintoista nähdä näemmekö 6131:n tavallisella tavalla myynnissä lainkaan.

Kommentit (1)

SE W880i + yhteenveto päivän jutuista

1

[...] - Nokia julkaisi N76:n, N93:n sekä lisäksi vielä julkistettiin Nokia N800 Internet Tablet sekä 6131 NFC. [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja