Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N93i

1
Markus Lehtiniitty

Nokia N93i on pieni päivitys jo myynnissä olleeseen ja myös paljon kehuja keränneeseen N93-malliin. N93 on valittu hyväksi monien eri raatien toimesta ja mm. vuoden videokamerapuhelimeksi.

N93i löytyy myös jo Puhelinvertailun ja -haun tietokannasta, kas tässä:
Nokia N93i.

Nokia N93i

N93i:n uudistus N93-malliin on pieni. Tärkein asia on, että valtavasta koosta on hiottu tärkeitä muutamia millimetrejä pois. Kun N93:n mitat ovat 118,2 x 55,5 x 28,2 mm, N93i:ssä samat asiat on onnistettu puristamaan hivenen pienempään pakettiin: 108 x 58 x 25 mm. Pituudesta ja paksuudesta on siis lähtenyt tärkeät siivut pois.

On N93i:ssä sentään vielä jotain muutakin uutta.

Näyttö on päivitetty 262144-värisestä sisältämään 16,7 miljoonaa eri värisävyä. Käytännössä muutos on hyvin pieni ja ihmissilmällä erittäin vaikea edes huomata. N93i:hin on myös lisätty Vox-ohjelmisto, jonka avulla omat kuvaamansa kuvat ja uutena videot voi siirtää nettiin kavereiden ihmeteltäväksi.

Eli aika lailla hieman on uudistuksia. En tiedä mitä mieltä te olette, mutta ainakin omaan silmään N93i näyttää todella paljon tyylikkäämmältä kuin N93, joka vaikuttaa aika halpispuhelimelta vaikka kyseessä onkin malliston kalleinta päätä edustava tuote. Ulkopuolen kuori on vaihdettu lasipintaiseen, joka on tyylikäs mutta toisaalta sormenjälkimagneetti. Sisäpuolella näppikseen on tuotu vaikutteita Motorolan RAZR- ja KRZR-mallien tyylistä.

Lisätietoa saa tosiaan oman sivustomme Puhelinvertailusta ominaisuuksien osalta (linkki ylempänä jutussa) sekä Nokian sivuilta, täältä.

N93i on myynnissä ja hintaa sillä on noin 720 euroa edullisimmillaan. Suosittelemme kiinnostuneille hankintaa joko KLC.fi:stä tai Pixmania.com:ista.

Kommentit (1)

SE W880i + yhteenveto päivän jutuista

1

[...] - Nokia julkaisi N76:n, N93:n sekä lisäksi vielä julkistettiin Nokia N800 Internet Tablet sekä 6131 NFC. [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja