Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson K550i

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson laajensi Cyber-shot-kamerabrändiään alaspäin tänään julkistamalla keskihintaluokkaan K550i-kamerapuhelimen.

Sony Ericsson K550i K550i on tehty lähinnä kuvaaminen mielessä. Kameran resoluutio on 2 megapikseliä, ja siitä löytyy automaattitarkennus. Mukana on myös LED-kuvausvalo. Eteenpäin otettuja kuvia voi siirtää monin tavoin, esimerkiksi lataamalla ne omaan blogiinsa tai tulostamalla PictBridge-liitännän kautta.
K550i on ilahduttavan hoikka näin hyvillä ominaisuuksilla varustetuksi keskihintaluokan puhelimeksi: 14 mm.

K550i:ssa on Memory Stick Micro -muistikorttipaikka ja mukana tulee 64 megatavun kortti. Näyttö on 1,9 tuuman 262144-värinen TFT, Bluetooth löytyy ja musiikkisoitin sekä radio. Tuttuun SE-tyyliin mukana on myös kunnollinen web-selain sekä RSS-lukija.

Mielenkiintoisen K550i:stä tekee se, että mukana on myös EDGE-tiedonsiirto. Yleensä SE on jättänyt sen vain Amerikan malleihinsa, mutta linja näyttää vaihtuneen...myyntiin K550i on tulossa kesällä.

Lisätietoa

Kommentit (6)

Sony Ericsson W610i

1

[...] W610i:n tärkein asia on tietysti musiikki. Siihen löytyy uuden polven Walkman 2.0 -soitin. Toistoaikaa luvataan hurjat 25 tuntia, joka varmasti riittää useimmille päivittäiseen käyttöön. Myös radio löytyy W610i:sta. Käytännössä W610i on K550i:n Walkman-versio. W610i on myös EDGE-puhelin, eli tässä Sony Ericssonin linja on nyt muuttunut aikaisempaan verrattuna. EDGE-puhelimia aletaan tuoda Euroopankin markkinoille. [...]

Vastaa
 (vahvistamaton)

3

kaveri osti ton kännykän eikä sinä mitään muistikorttii ollu. ja kylläsony ericssonit aina benq-siemensit ja samsungit voittaa.

Vastaa
Reivn (vahvistamaton)

4

Itellä ollu kyseinen K550i about 4kk käytössä ja hyvin on toiminut. Muistikorttia ei tosiaan ainakaan mulle tullu mukana ja kameran linssinsuojus on hieman löystynyt käytössä, toisaalta hyvä vaan ettei tartte turhaan runnoa saadakseen auki/kiinni. Thaimaan reissulla otin tolla kuvia ja hyvin kestää katella päivällä otettuja kuvia. Ei liene mikään yllätys, että yöllä otetut kuvat ovat kelvollisia vain muutaman metrin kuvausmatkoilla...näytöstä ei tahdo saada selvää kirkkaassa auringonpaisteessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja