Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson K810i

10
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson K810iSony Ericsson K810i on päivitys erittäin suosituksi muodostuneeseen K800i-malliin.

K800i:tä on pidetty markkinoiden parhaimpana kamerapuhelimena. Kamera on K810i:ssä sama: 3,2 megapikseliä ja automaattitarkennuksella varustettu. Käytettävyyttä on kohennettu: suurempi osa toiminnoista hoituu nyt omilla napeilla ilman valikkojen selailua. Salamaa on paranneltu ja lisäksi uutena ominaisuutena on tullut kuvien automaattikorjaus oton jälkeen, esimerkiksi kontrastin korjailua. K800i:n tavoin K810i:sta löytyy blogituki.
Muita K810i:n ominaisuuksia ovat kahden tuuman laadukas näyttö, musiikki- ja videosoittimet, Bluetooth, radio ja muistikorttipaikka. Mukana seuraa 128 megatavun kortti.

Ilahduttavaa K810i:nkin kohdalla on ohentuminen: K800i oli 22 millimetriä paksu, nyt K810i enää vain 17 mm. Tämä on lähinnä uudistuneen linssinsuojuksen ja näppäimistön ansiota. Tuntuma puhelimen koosta on ohentumisen vuoksi varmasti aivan erilainen, huomattavasti kompaktimpi. Näppäimistö ei näytä kovin mukavalta käytettävältä. Tyyli ajaa joskus käytettävyyden edelle.

EDGE:ä K810i ei tue, mutta sen sijaan K800i:n tapaan tuki 3G:lle löytyy.

K810i tuli markkinoille alkukesästä 2007. Sen hankinta onnistunee helpoimmiten verkkokaupasta. Suosittelemme KLC.fi:tä.

Lisätietoa

Kommentit (10)

 (vahvistamaton)

1

paljonkohan toi maksaa ja onkohan siinä yhtään parempi video kuvaus kuin k800i:ssä

Vastaa
Markus (vahvistamaton)

2

Mitään tietoa videokuvauksen parannuksesta ei ole. Ehkä on ja ehkä ei, saa nähdä.

Hinta-arvio K810i:lle on 450 euroa. (W880i: 550, W610i: 350, K550i: 300, K220i: 120, K200i: 110, J120i: 120, J110i: 70)

Vastaa
 (vahvistamaton)

4

yks huonopuoli hyppii silmille heti kuvasta =/ toi joystic... nykynen puhelin (sonyerickson k750i) on ollu kaks kertaa takuu korjaukses sen takia ku lakkaa toimimasta.. nyt on takuu jo menny ja taas vikaa siinä =/

Vastaa
-Ville- (vahvistamaton)

5

Maksoin ko. luurista 385€ uutena. Joykkari on paljon jämäkämmän oloinen kuin 750/800 malleissa. Näppäimet on vähän tönköt käyttää, ainakin aluksi.. Muotoilussa on tehty iso harppaus positiiviseen suuntaan, verrattuna k800i:hin

Vastaa
markus (vahvistamaton)

7

Tukeekohan tämä puhelin mp3:sta ja aac:tä kun en saanut mistään sellaista tietoa selville ja vielä voiko tähän puhelimeen lisätä kuvan soittajan kohdalle olis vaan kiva tietää. Vetääköhän vertoja nokia N73:lle

Vastaa
Markus

8

K810i on siis jo kaupoissa, ollut jo pidemmän aikaakin.

Tukee MP3:sia ja AAC:takin. Olisit saanut sen selville tältä sivustolta. Kuvan lisääminen soittajakohtaisesti onnistunee, tosin aivan 100 % varma en ole. Tuo on muuten yksi sillainen ominaisuus joka kuulostaa hienolta, mutta jota ei kuitenkaan tule paljoakaan käytettyä loppupeleissä.

Tässä vielä vertailussa K810i vs. N73:
http://www.puhelinvertailu.com/index.php?p1=k810i&p2=n73

Vastaa
aatutee

9

ollut tämä puhelin jo noin kuukauden ja olen todella tyytyväinen! sonyericssonin puhelimet ovat yleisesti helpompia käyttää(kun vaan oppii) ja makeemman näköisiä kuin nokian tai LG:n puhelimet. kyllä japsisvedut osaavat hommansa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja