Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson W610i

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W610i

Sony Ericsson W610i on toinen tämän päivän lisäyksistä Sony Ericssonin suosittuun Walkman-perheeseen. Walkman-puhelimia on myyty jo yli 20 miljoonaa kappaletta.
W610i:n tärkein asia on tietysti musiikki. Siihen löytyy uuden polven Walkman 2.0 -soitin. Toistoaikaa luvataan hurjat 25 tuntia, joka varmasti riittää useimmille päivittäiseen käyttöön. Myös radio löytyy W610i:sta. Käytännössä W610i on K550i:n Walkman-versio.

W610i on myös EDGE-puhelin, eli tässä Sony Ericssonin linja on nyt muuttunut aikaisempaan verrattuna. EDGE-puhelimia aletaan tuoda Euroopankin markkinoille.

Muita ominaisuuksia ovat mm. 2 megapikselin automaattitarkennuksella varustettu kamera ja Bluetooth stereotuella. Luonnollisesti muistikorttipaikka löytyy, ja se on nykytyyliin mallia Memory Stick Micro. Mukana tulee 512 megatavun kortti, johon mahtuu jo ihan mukavasti musiikkia.

Myyntiin W610i on tulossa toisella vuosineljänneksellä eli alkukesästä.

Lisätietoa

Kommentit (3)

Sony Ericsson W880i

1

[...] Musiikki on tietysti se W880i:n omin osa-alue, koska puhumme Walkman-puhelimesta. W880i:stä löytyy Walkman 2.0 -soitin ja soittoaikaa luvataan 18 tuntia. Toisessa tämän päivän SE-uutuudessa, W610i:ssä, soittoaikaa oli enemmän (25 tuntia), mutta se onkin huomattavasti isompikoisempi kuin W880i. [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja