Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson W880i

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W880i Sony Ericssonin päivän pääjulkistus, jos niin voidaan sanoa, on tässä: Sony Ericsson W880i. Uusi Walkman-malliston lippulaiva, Sony Ericssonin tähän asti ohuin puhelin. Tämä puhelin on se, josta SE jo aikaisemmin julkaisi teaser-kuvia.

SE:n kannattikin hehkuttaa W880i:tä, sillä W880i on erittäin hieno tuote. Sekä ulkoisesti että sisäisesti. Ulkoista tyylikkyyttä löytyy, omasta mielestäni ainakin, mitä mieltä te olette? Paksuutta on 9,4 mm, vai pitäisikö sanoa ohuutta. Joka tapauksessa puhumme erittäin ohuesta puhelimesta, markkinoiden ohuimpia on W880i. W880i on kompakti myös muilta mitoiltaan, jotka ovat siis 103 x 47 x 9,4 mm. Painoakin on vain 71 grammaa, erittäin vähän ominaisuuksiin nähden.

Mutta vakuuttavaa tästä tekee se, että tällaisiin kuoriin on pakattu raju kasa ominaisuuksia. W880i on 3G-puhelin. Löytyy hyvää näyttöä (1,8 tuumaa, QVGA, 262144 väriä), Bluetoothia stereotuella, kunnollista web-selainta RSS-lukijan kera ja niin edelleen. Kamera on 2-megapikselinen ilman automaattitarkennusta (yksi ainoista pettymyksistä) ja tämän lisäksi etupuolelta löytyy kakkoskamera videopuheluita varten.


Musiikki on tietysti se W880i:n omin osa-alue, koska puhumme Walkman-puhelimesta. W880i:stä löytyy Walkman 2.0 -soitin ja soittoaikaa luvataan 18 tuntia. Toisessa tämän päivän SE-uutuudessa, W610i:ssä, soittoaikaa oli enemmän (25 tuntia), mutta se onkin huomattavasti isompikoisempi kuin W880i.

Muistikorttipaikka on luonnollinen asia Walkmanissa, mukana seuraa yhden gigatavun muistikortti.

W880i tulee myyntiin kuvan kaltaisena hopeana sekä lisäksi mustana. Kuvia Lisätietoa-linkin takaata enemmän. Myyntiin tämä pikku tehopakkaus on tulossa pian, jo ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Tätäkin voidaan pitää hienona suorituksena SE:ltä.

Lisätietoa


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Yhteenveto Sony Ericsson -päivästä

1

[...] Tämä oli kieltämättä Sony Ericssonin päivä. Hienoja uusia tuotteita monta kappaletta, ja lippulaivana uusi, tyylikäs W880i. [...]

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sdf (vahvistamaton)

2

Hanurista - fastport sivulla - ei toimi mitkään deskstandit & speakerstandit!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja