Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tilannekatsaus + Nokia @ 3GSM: N77, E61i, E65, E90

Markus Lehtiniitty

Ensi viikko on luultavimmin mobiilimaailmassa se vuoden vilkkain viikko. Nimittäin ensi viikolla järjestetään 3GSM World Congress 2007, lyhyemmin 3GSM. Tapahtuma pyörii 12.-15. helmikuuta eli neljä päivää, mutta suurin osa uutisista tulee jo maanantaina kun eri yhtiöt pitävät lehdistötilaisuutensa.

Ainakin Nokialla on luvassa kova show: melko pitkälle julkistettavat tuotteet ovatkin jo tiedossa, koska ne ovat vuotaneet nettiin. Näillä näkymin 3GSM-tapahtumassa Nokia julkistaa ainakin seuraavat uudet tuotteet:
- N77 (Reuters), mobiili-tv-puhelin aiempaa halvempaan hintakategoriaan.

- E61i (Engadget), E61:n hieman päivitetty versio. Uutta on hieman uudistunut ulkoasu sekä kamera.

- E65 (Puhelimeni.fi), ensimmäinen yrityspuhelinsarjan liukukansimalli.

- ja kaikkein odotetuimpana, uusi kommunikaattori: E90 (Engadget), tuttu bisnesmiehen työjuhta. "Kommu" päivitetään taas uusimman tekniikan mukaiseksi. Merkittävää on, että kun aikaisemmin kommunikaattoreissa on käytetty Series 80 -alustaa, nyt käyttöön tulee S60, joka on tuttu kaikista Nokian ns. perusälypuhelimista, kuten vaikkapa N73.

Nokian lisäksi käsittääkseni ainakin Motorola esittelee jotain ensi viikolla.

Ensimakua tulevasta meiningistä on saatu myös jo tällä viikolla. Mm. Sony Ericsson esitteli 3GSM-uutuutensa jo viikkoa etuajassa paremman medianäkyvyyden toivossa. Uudet SE:t on nyt myös lisätty puhelinvertailun ja -hakujen tietokantaan, kas tässä:

- Sony Ericsson J120i

- Sony Ericsson K220i

- Sony Ericsson K550i

- Sony Ericsson K810i

- Sony Ericsson W610i

- Sony Ericsson W880i

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja