Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia E65

4
Markus Lehtiniitty

Nokia E65Nokia E65 on ensimmäinen E-sarjan liukukansipuhelin. E65 onkin ehkäpä tyylikkäin tähän astisista E-sarjan puhelimista. E-sarjastahan vastaa Nokiassa Enterprise Solutions -divisioona, joka toistaiseksi on vielä tappiollinen. Tämän vuoden tavoitteena on nousta voiton puolelle ja siinä E65:n kaltaiset enemmän massaan vetoavat puhelimet voivat auttaa, vaikka Enterprise Solutionsin päätehtävä onkin myydä puhelimiaan yritysasiakkaille.

E65 on siis tyylikäs. Ihan tyylikkäät ovat ominaisuudetkin, tosin eivät mitkään mieltä räjäyttävät mutta perustaso on ihan mukava. On 3G:tä, 2 megapikselin kameraa, microSD-muistikorttipaikka, WLAN, asiallinen näyttö ja musiikkisoitin.
Ja tietystihän E65 perustuu Symbianin ja S60:n muodostamalle tutulle pohjalle.

E65 on siis hyvillä perusominaisuuksilla varustettu, varsin tyylikäs, puhelin. Hyvä täydennys Nokian keskihintaluokan mallistoon.

E65 on jo markkinoilla. Hintaa sillä on hieman päälle 400 euroa. Verkkokaupasta ostamalla selviää helpoiten ja edullisimmin. Suosittelemme KLC.fi:tä ja Pixmania.com:ia.

---

Tarkemmat tekniset tiedot löydät Puhelinvertailustamme:

Nokia E65

Kommentit (4)

Anssi

1

Tämän puhelimen ulkomuoto miellyttää ainakin minua. =D Kaunis puhelin :)))))

Vastaa
Janne (vahvistamaton)

2

Tietääkö kukaan onko puhelimessa e65 värinähälytintä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja