Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:lta kolme uutuutta

1
Markus Lehtiniitty

HTC on piristävä mobiililaitevalmistaja, joka valmistaa Windows Mobile -laitteita. Aiemmin niitä myytiin Qtek-brändin alla.

HTC on esitellyt kolme uutuustuotetta: S710, P3350 sekä melko uskomaton Advantage X7500. Kaikki perustuvat luonnollisesti Windows Mobile -alustalle, mutta ovat keskenään kyllä todella erilaisia laitteita.


HTC S710S710 perustuu uudelle Windows Mobilen 6.0-versiolle. S710 on muuten melko perustason Windows Mobile -älypuhelin, mutta sen erikoisuus on HTC:n isommista malleista aiemmin tuttu alta sivulle liukuva näppäimistö. Mielestäni tällainen näppäimistöratkaisu on mainio, ja olenkin ihmetellyt mikseivät muut valmistajat ole kopioineet sitä.

S710 ei ole 3G-puhelin, mutta EDGE-yhteydet löytyvät sentään. S710 on näppärä puhelin muun muassa paljon sähköposteja puhelimella lähettävälle. Viestien kirjoitus nopeutuu melkoisesti täysnäppäimistön ansiosta.

Lisätietoa S710:stä

HTC P3350P3350 perustuu vanhalle, jo tutulle Windows Mobile 5.0 -pohjalle. P3350:ssa ei ole paljon erikoisuuksia vaan kyseessä on melko tavanomainen HTC:n Windows Mobile Pocket PC -laite.

Löytyy siis -kosketusnäyttöä ja tutut ohjelmat tutun näköisessä paketissa. P3350:ssa on kahden megapikselin kamera. Myöskään P3350 ei ole 3G-laite, vaan myös siinä joudutaan tyytymään vain EDGE-tason tiedonsiirtonopeuksiin.

Lisätietoa P3350:stä

HTC Advantage X7500

Viimeisenä, mutta ei taaskaan todellakaan vähimmäisenä: Advantage X7500. Tätä voitaisiin melkein jo pitää enemmän kannettavana tietokoneena kuin älypuhelimena.

Löytyy täysnäppäimistö, jopa viiden tuuman näyttö, 8 gigatavun kiintolevy muistina, hyvät yhteysmahdollisuudet (3G+HSDPA, WLAN, Bluetooth...), GPS, kolmen megapikselin kamera ja niin edelleen.

Itse asiassa Nokian uusi kommunikaattori saa uudesta HTC:stä erittäin kovan luokan kilpailijan. Toki laitteet eivät aivan samassa kategoriassa ole, HTC on huomattavasti isompi ja painavampi. Painoa esimerkiksi HTC:lle on kertynyt 359 grammaa, kun kommu painaa vain 210 g. Kyseessä ovat siis hieman eritason laitteet kokonsa puolesta mutta ominaisuudet menevät pitkälti yhteen. HTC:ssä on vain isompi näyttö ja esimerkiksi enemmän tallennustilaa.

Odotan mielenkiinnolla X7500:sta, mutta useimmille se lienee liian suurikokoinen laite koska se ei enää mahdu taskuun. Kommunikaattori mahtuu kevyesti.

Lisätietoa X7500:stä

---

HTC:t lisätään puhelinvertailu- ja hakutietokantaamme aivan lähiaikoina.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja