Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube kännyköihin

Markus Lehtiniitty

Varmasti lähes kaikki kävijämme tuntevatkin YouTube-palvelun. Kyseessä on videoidenjakosivusto, joka on noussut todella kovaan suosioon nopeasti.

Nokia ilmoitti 3GSM-messuilla lähtevänsä yhteistyöhön YouTuben kanssa. Tulevissa Nokian puhelimissa on valmiina Video Center -sovellus, jonka kautta pääsee katselemaan niin YouTuben kuin myös esimerkiksi uutistoimisto Reutersin videosisältöjä. Video Center -sovelluksen voi ladata N-sarjan puhelimiin ja ensimmäisenä se on valmiiksiasennettuna Nokia N95:ssä.
Nokia on viime aikoina lähtenyt aivan uudenlaisella asenteella mukaan uudenlaiseen toimintaan ja tämä YouTube-yhteistyö on jälleen esimerkki tästä. Tämän lisäksi on siis ollut puhetta mm. Nokian musiikkikaupasta ja ilmaisesta navigointipalvelusta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja