Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 8110:aa vaaditaan takaisin

2
Markus Lehtiniitty

Nokia 8110 Nokia 8110 oli aikoinaan todella makea puhelin. Muilla valmistajilla ei ollut vastaavaa, 8110 olikin aikoinaan Nokialle kuin RAZR Motorolalle nykyisin.

8110 oli myös näyttävästi esillä ensimmäisessä Matrix-elokuvassa. Nyt 8110:aa vaaditaan takaisin tuotantoon internet-vetoomuksessa Matrix-fanien toimesta. Vetoomuksen voit löytää täältä.
Useimmat allekirjoittajat kertovat, että ostaisivat puhelimen heti, jos vain pystyisivät. Alkuperäinen 8110 tuli markkinoille 1998 ja oli erittäin suosittu. Puhelimen lempinimi oli "banaani" ja myös banaanipuhelimena siitä puhuttiin.

Matkapuhelinmaailmassa ei ole hirveästi harrastettu tällaisia uudelleenjulkaisuja tai ns. retromuotoilua toisin kuin esimerkiksi automaailmassa. Ehkä matkapuhelinala on liian nuori ja nopeasti kehittyvä sekä kehittynyt, jottei tällaisia ole nähty. Mutta nähdäänkö tulevaisuudessa?

Nokia 8110:n tyyliin muotoiltu, nykyajan ominaisuuksilla varustettu puhelin voisi olla erittäin suosittu. Ainakin Nokia erottuisi kilpailijoista, sillä vastaavantyylisiä malleja ei kilpailijoilta löydy.

Kommentit (2)

kari (vahvistamaton)

1

Hei

Mikä valtava mainosarvo Nokialle, esim. jos vertaa kuinka paljon aikoinaan hehkutettiin VW uuden kuplan tekemistä. Samalla yhtiö ilmaisee olleensa jo mukana alalla kauan.

Vastaa
eero (vahvistamaton)

2

Tähän puhelimeen voisi tietysti laittaa sisälle kaikki nykyaikaiset hyödyllisimmät ja varmatoimisimmat ominaisuudet. Esimerkkeinä voisi olla mp3 soitin, radio, kameran voisi piilottaa johonkin ja vaikka gps paikannin vielä mukaan. Laite voisi olla kokonaisuudessaan hieman pienempi, mutta samoilla mittasuhteilla kuin alkuperäinen. Näyttö voisi myös olla vähän suurempi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja