Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG Prada KE850

Markus Lehtiniitty

LG Prada KE850 Helmikuun alussa järjestettiin matkapuhelinalan suurimmaksi vuosittaiseksi tapahtumaksi kasvanut 3GSM World Congress. Tapahtuma koostuu monista lehdistötilaisuuksista, esittelyistä mutta myös laajasta tavallisesta messuvilinästä eri osastoineen. 3GSM:ssä oli näytillä yksi uusi matkapuhelinmalli, josta emme toistaiseksi valitettavasti ole hirveästi kirjoittaneet. Tämä kyseinen tuote oli yksi 3GSM:n himoituimmista ja sen testaamista sai joskus odottaa hyvinkin pitkään pitkien jonojen vuoksi.

Kyseessä on LG Prada KE850, eli siis LG:n ja muotitalo Pradan yhteistyön hedelmä. Prada-puhelin näyttääkin erittäin tyylikkäältä. Mutta KE850:stä löytyy myös varsin mukava setti ominaisuuksia, ja mikä yllättävää, puhelin on pitkälti samantyylinen kuin Applen hieman aikaisemmin julkaisema iPhone.
Molemmissa puhelimissa on hylätty tavallinen puhelinnäppäimistö ja tilalle on tullut suuri kosketusnäyttö, jota ei tökitä erillisellä kynällä vaan ihan vain sormella. Näistä uuden ajan kosketusnäytöistä ja niiden ympärille rakentuvista uudenlaisista käyttöliittymistä onkin povattu mobiilimaailman seuraavaa kuumaa juttua ohuuden menettäessä hohtoaan.

LG:n Prada-puhelimissa hienointa onkin, että siinä yhdistyvät mukavat ominaisuudet erinomaiseen uuden ajan käyttöliittymään ja vieläpä erittäin tyylikkäissä kuorissa. Myös pieniin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota niin ulkoisella kuin myös ohjelmistopuolella.

Lisätietoa LG Pradasta saa mm. LG:n suomalaisilta sivuilta. Puhelin on siis tulossa täällä markkinoille piakkoin, kuten myös halpa 3G-puhelin KU250 ja suositun Chocolate-mallin aito seuraaja, KE970 Shine. Nämä kolme lisätään puhelinvertailu- ja tietokantaamme lähiaikoina.

LG Prada KE850:n voi hankkia helposti ja edullisesti Pixmania.com:ista.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja