Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson W660i - tyylikäs Walkman-uutuus

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson esitteli tällä viikolla jälleen uuden jäsenen jo erittäin laajaksi ja monipuoliseksi kasvaneeseen Walkman-musiikkipuhelinvalikoimaansa. Uuden mallin nimi on W660i.

Sony Ericsson W660i
W660i on melko kevyt (93 g) 3G-puhelin, jossa on kahden tuuman näyttö, 2 megapikselin kamera, videopuhelut, stereo-Bluetooth ja luonnollisesti musiikkisoitin sekä radio. Mukana tulee 512 megatavun muistikortti, joten peruspaketillakin musiikkia saa mukaansa ihan kiitettävän määrän.

W660i on hyvin pitkälti samankaltainen kuin aiemmin lanseerattu W610i-malli, mutta W660i:n lisä on 3G eli nopeammat datayhteydet. Puhelimesta löytyvät myös kaikki tavalliset SE-ominaisuudet kuten sähköposti, kunnon internet-selain, RSS-syötteiden lukija sun muut.

Kuten kuvasta selviää, W660i:stä on tulossa kaksi melko erilaista värivaihtoehtoa. Voisi ajatella, että musta olisi enemmän suunnattu miehille ja punertava naisille. Kauppoihin W660i on tulossa kesällä 2007, aikavälillä huhti-kesäkuu.

---

W660i löytyy saman tien myös Puhelinvertailusta:

Sony Ericsson W660i

Kommentit (2)

Liukukansi-Walkman: SE W580i

1

[...] Sony Ericsson esittelee nykyään todella tiuhaan tahtiin uutuuksia Walkman-mallistoonsa. Tämän viikon uutuus on W580i. Vähän aikaa sitten julkaistiin W660i. [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja