Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

N95 kohta kaupoissa

Markus Lehtiniitty

Nokia N95 Nokia ilmoitti aloittaneensa uuden N95-mallinsa toimitukset tehtailta. Kyseessä on yksi vuoden odotetuimpia puhelimia.

Mikä tekee N95:stä odotetun? No, kyseessä on markkinoiden parhaimmilla ominaisuuksilla varustettu puhelin. Todellinen voimapakkaus.
N95 perustuu Symbianin ja S60:n perustalle. Tiedonsiirtoon löytyy oikeastaan kaikki mahdollinen: EDGE, 3G vahvistettuna nopeuttavalla HSDPA:lla, lähiyhteyksiin WLAN. Kamerassa on resoluutiota 5 megapikselin verran, löytyy automaattitarkennus ja markkinoiden huippua edustava videokuvaus. Myös mp3-soittimena N95 on passeli.

Kaiken edellisen lisäksi N95:stä löytyy myös navigointimahdollisuudet ja GPS-paikannus. Kyseessä on Nokian ensimmäinen sisäänrakennetulla GPS:llä varustettu puhelin, tai multimediatietokone kuten Nokia näitä nimittää.

Mutta onhan N95:ssäkin pakko olla jotain huonoa? Ja onhan siinä, hinta: päälle 700 euroa. Tosin hinta on hyvin suhteellinen käsite ja N95:llä voi kohtalaisesti korvata seuraavat erilliset laitteet: puhelin, kamera, mp3-soitin ja navigaattori. Ja silloin hintakin alkaa näyttää jo houkuttelevammalta...

Tilaa KLC.fi:stä

tai Pixmania.com:ista

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja