Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 5700 XpressMusic ja 5070

31
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti tänään kaksi uutta, lähinnä nuorille suunnattua, puhelinta: 5070 ja 5700 XpressMusic.

Nokia 5700 XpressMusic
Ensimmäisenä esittelemme 5700 XpressMusicin. Kyseessä on nuorille suunnattu musiikkipuhelin. 5700 XpressMusicin rakenne on nähty Nokialla jo aikaisemminkin nuorisopuhelimissa. Puhelimen alaosa on siis kääntyvää sorttia ja täten alaosan asennon perusteella puhelimella on kolme eri käyttötilaa, moodia: puhelin, kamera ja musiikkisoitin. Musiikkiominaisuuksiin panostamisen lisäksi 5700 XpressMusic on myös 3G-puhelin ja siitä löytyy kahden megapikselin kamera.

Nokia 5070

5070 on siis nuorille suunnattu peruspuhelin. Ominaisuudet ovat erittäin perustasoa. Löytyy värinäyttö, VGA-tason kamera, MMS/ääniviestit, radio. Mp3:sia voi käyttää soittoääninä. 5070 on tulossa myyntiin alkukesästä, huhti-kesäkuussa. Verottomaksi myyntihinnaksi arvioidaan 100 euroa.

---
Molempia puhelimia myyvät jo esimerkiksi KLC.fi ja Pixmania.com. Helpoitenhan puhelimen osto käy verkkokaupasta.

Kommentit (31)

samuli sved (vahvistamaton)

1

Moi, kuin paljon toi nokia 5700 Xpress Music oikein maksaa sit ku se tulee myyntiin,tietääks kukaa?

Vastaa
Markus (vahvistamaton)

2

Oho puuttuu jutusta maininta. Nokian arvio julkistuksen yhteydessä 5700 XpressMusicin verottomaksi myyntihinnaksi oli siis 350 euroa. Eli esim. verkkokaupoissa 5700:n hinnan voisi arvella sijoittuvan 350-450 euron hintahaarukkaan.

Vastaa
KeKe (vahvistamaton)

5

Kyllä innolla odottelen tuota 5700xm:ää on se vaan niin hienon näkönen:D

Vastaa
Tonzza (vahvistamaton)

6

Itselläni olisi tarkoitus ostaa tämä puhlin, nyt kuun lopussa. 350 € maksaisi netissä. Jospa tämä sitten hyvä olisi :)

Vastaa
kitty-93

7

Haluaisin ostaa tuon, mutta jos kysyn äidiltä, hän käskee isän ostavan sen. Mutta jos kysyn isältä niin hän käskee äidin. Vanhempani ovat eronneet ja siksi on hyvin vaikea saada mitään, kun kumpikaan ei suostu ostamaan. Saattaisiko teiltä löytyä joku niksi, miten saisin tuon ihanan puhelimen.

Vastaa
meikä91 (vahvistamaton)

8

kitty-93

mene kesätöihin tai pyydä vanhempiasi maksamaan puoliksi se.
Itse tahtosin ostaa tuon kesätyö rahoistani, mutta haluaisin tietää että onko mahdollista, että se puhelimen alaosa ''löystyy'' niin että se mp3 soitin ja kamera ei sitte toimi?

vaikka se ei vaikuttaisikaan mp3 soittimen ja kameran toimintaan, niin eihän se löysty ollenkaa?

Vastaa
meikä91 (vahvistamaton)

9

ainiin, tarkotan tuota 5700 puhelinta, jos joku ei älynnyt.
ja tuolla löystymisellä meinaan sitä että jos sitä nyt ei pudottele paljoo yms, niin se ei sitte vissii löysty.

seki varmaa riippuu mys siitä että kui paljo sitä kääntää ja vääntää?

Vastaa
Markus

10

Ei se löystyminen ainakaan niin merkittävää ole, että siitä mitään huolta tulisi kantaa!

Vastaa
meikä91 (vahvistamaton)

11

Ja vieläpä sellainen juttu, katsoin youtubessa että tuossa on melko kummalliset kuulokkeet!? käykö siihen omat, siis ne on tavalliset jotka käy melkein mihin vaan..

Sit vielä tuo levy, onko se joku ohjelma joka muuttaa ne biisit eri muotoon? kun kävin yhdessä liikkeessä, niin se sano että se muuttaa ne biisit. Sillä vaan kyselen, kun en voi asentaa tähän ohjelmia, kun veljeni on käyttöjärjestelmän valvoja.! kyllähän se voi ne, että minäkin voin sitä käyttää. mut ei se sitä kovin helposti tee.

Vastaa
Markus

13

Käy omat kuulokkeet. 5700:n mukana tulevien kuulokkeiden johdossa on 3,5 mm -liitäntä, johon omat ns. normaalit kuulokkeet voi kytkeä.

En nyt osaakaan äkkiä sanoa, onnistuuko kappaleiden siirto puhelimeen ilman ohjelman (PC Suite) asennusta. Mahdollista se on, ja silloin se toimii niin, että kun kytket puhelimen kaapelilla koneeseen näkyy se ikäänkuin ulkoisena kiintolevyasema. Sitten vain koneelta kopioit musat copy&paste puhelimen muistikortille. En mene takuuseen nyt, että toimii näin. Kuitenkin joka tapauksessa kannattanee asentaa se PC Suite ja ei kannata asentaa mukana tulevalta CD:ltä vaan ladata uusin versio netistä.

Vastaa
meikä91 (vahvistamaton)

14

No en ainakaan usko että se sitä netistä rupeaa lataamaan. Mutta kyllä minä sen musiikin sitte jotenkin toivottavasti saan!

kiitos paljon avusta!

Vastaa
mariaaa (vahvistamaton)

15

Onko tuossa NOkia5700 puhelimessa mitään miinuspuolia? itse meinasin ostaa (ehkä) mut haluun tietää myös ne miinus puolet :D jos siinä on sellasia.

Vastaa
Markus

16

Peruskäyttöön 5070 on varmaan aika passeli, ei siinä mitään suurempia ongelmia ole, mutta eihän siitä niin järkyttävästi ominaisuuksia löydy + näyttö ei ole uusinta uutta ja voisi olla parempikin.

Vastaa
Markus

18

Ai, katos olikin 5700:sta kyse.

Sen suhteen tilanne onkin parempi. En näe siinä suurempia huonoja puolia ainakaan hintaan nähden.

Vastaa
mariaaa (vahvistamaton)

19

''en näe suurempia huonoja puolia?'' eli siin on joku huono puoli :D

meneekö tuo pyöree näppäin 'rikki' nopeesti? tai siis ei toimi hyvin.? Kun yleensä ne ei toimi hyvin jos kauan käyttää. vai?

onko tuo näyttö muuten isompi ku muissa, ja onko nokialla muita kääntyviä ku tuo? siis tiedän myös 3250, en oo varma tost numerost.. (3250 oli iha järkyttävä kapula)

Vastaa
KeKe (vahvistamaton)

20

Itselläni joykkari kestänyt hyvin ja toimii hyvin vaikka onkin vähän löysä. Ei tässä suurempia miinuspuolia ole paitsi tuo akun kesto, jonka saa helposti kulumaan päivässäkin. Suosittelen puhelinta kyllä kaikille kaikille.

Vastaa
apua!! (vahvistamaton)

21

Minulla on tuo nokia 5700 puhelin ollu muutaman päivän.

ongelma on se, että kamera ei toimi!! siis kun käännän sen päälle, nii siinä näkyy vaan mustaa. ei ole mitn eessä. oon saanu otettua pari kuvaa, mutta siihen se on jä'änyt.

osaisko joku auttaa?

Vastaa
apua!! (vahvistamaton)

22

ainiin, en viitsisi vielä huoltoon viedä, ku vasta sainmn.. jospa joku ossais auttaa..

Vastaa
apua!! (vahvistamaton)

23

Onkohan se vika yksinkertasesti siinä, että nokia on niiin hidas?
nyt sain taas otettua muutaman kuvan.

kun käännän siihen kamera asentoon, niin siinä on mustaa, sitten painan valikko kohdasta, että ota kuva. kun se ei ota noista kuva näppäimistä. Sitten se ottaa sen kuvan ehkä minuutin päästä, ja sitten ei enää näy mustaa, vaan voi ottaa sen kuvan.. Ihan kummallinen.

^sekavaa, mut jospa joku tajuu!

Vastaa
joq (vahvistamaton)

24

Ei mul mitään ongelmaa kameran kanssa ole ollut, hyvä puhelin. Harmittaa vaan ku ostin puhelimen kk sitte ja nyt hinta pudonnut 100e =/ halvimmillaan suomesta saa 308e ja ostin 400e. Viimenen kerta ku ostan uuden puhelimen heti julkasun jälkeen

Vastaa
MMV

25

Moi! Noista kuvista. Ostin eilen Gigantista uuden Nokia N95:n. Kamera toimi pari kertaa, mutta nyt näyttää enää mustaa. Myöskään medianäppäin ei aina toimi. Taattua Nokia-laatua :) Toisaalta muuten on ihan uskomattoman monipuolinen puhelin ja kuvien ja ennenkaikkea videon laatu on ylivertainen verrattuna muihin kamerapuhelimiin. Jos löytää toimivan, on loistolaite! Mutta kun se on Nokian tuote, niin vikoja taitaa olla aina...

Vastaa
Toni (vahvistamaton)

26

Tuota, tuota.. Tuo 5700 malli kiinnostaa. Mutta tuleeko mukana kuulokkeita, jos tulee niin onko ne langattomat bluetooth-kuulokkeet?

Vastaa
hm (vahvistamaton)

27

Nokia hs-44 nappikuulokket tulee mukana, äänenlaatu ei kyl mitään parasta niissä ole. Suosittelisin erikseen ostettavia kuulokkeita. Itse omistan kossin portaprot ja hinta-laatu suhteelta edelleen parhaat kuulokkeet. Langattomista bluetooth malleista en osaa sanoa.

Vastaa
Markus

29

Mulla on käytössä Nokian omat BH-501:t E90:n kanssa:
http://www.puhelinkioski.fi/product_details.php?p=263

Ainakin toistaiseksi olen ollut niihin tyytyväinen, toimivat hyvin yhteen E90:n kanssa ja äänenlaatu on kohtalaisen hyvä ainakin omasta mielestäni. Ei se mikään superhyperhifi-ääntä kyllä ole, mutta ihan passeli.

Vastaa
kameraongelma (vahvistamaton)

31

itsehän ostin myös nokia 5700 ja kameran kanssa on ongelmia... mustaa näyttöä pukkaa ku kameran kääntää päälle, ilmeisesti kosketushäiriö koska kuva alkaa näkyä kun napsauttaa puhelinta sievästi sormella... aattelin viedä heti huoltoon että pääsee pojat tinaamaan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja