Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Liukukansi-Walkman: SE W580i

8
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson W580i Sony Ericsson esittelee nykyään todella tiuhaan tahtiin uutuuksia Walkman-mallistoonsa. Tämän viikon uutuus on W580i. Vähän aikaa sitten julkaistiin W660i.

Uutuus löytyy saman tien myös puhelinvertailu- ja hakutietokannastamme: W580i:n tekniset tiedot.
W580i on liukukansimallinen ja sisältää aika perustason hyvät ominaisuudet.

Walkman-puhelimethan ovat musiikkipuhelinten aatelia ja myös W580i:ssä on hyvät musiikkiominaisuudet. Walkman-soitin, 20 tunnin luvattu musiikinkuunteluaika, mahdollisuus kytkeä 3,5 mm -standardin vakiokuulokkeet, tuki stereo-Bluetoothille sekä radio. Tilaa musiikille tarjoaa mukana tuleva 512 megatavun muistikortti, johon mahtuu keskimäärin lähes 500 musiikkikappaletta.

W580i:stä löytyy myös kelvollinen kamera, 2-megapikselinen. Myös näyttö on hyvää perustasoa. Kaikki vaikuttaisi siis olevan kunnossa.

Lisäksi W580i:stä löytyy liikkeentunnistusominaisuudet, jotka mahdollistavat juoksunopeuden ja -matkan näyttämisen, askelmittari sekä kalorilaskuri.

Markkinoille uutuus on tulossa vasta vuoden kolmannella neljänneksellä eli aikavälillä heinä-syyskuu. Vähän aikaa siis vielä odottaa...

Kommentit (8)

komppija (vahvistamaton)

1

Höö, ihan liikaa saa vielä odottaa. Olisi nyt uusi kapula hakusessa ja edelleen mietin, että mitä tuo tulisi maksamaan. Itse veikkaisin jotain 400e pintaa..

Vastaa
Cyka (vahvistamaton)

2

Kyllä kuulostaa että vois olla siinä 350 ehkä.SE kyllä skarppaa noiden mallien suhteen. Varsinkin jos musaa haluaa niin jotenkin se Walkman mallisto on kyllä aika kiinnostava.

Kuvien suhteenhan n73 Nokialta ja SE k800 ei ole kaukana toisistaan. Suurimmaks osaks maku asioita!

Vastaa
 (vahvistamaton)

3

iha siisti känny mutta en kyl usko et nyt sentää 400€ maksaa. joku ehk noin 250-350€

Vastaa
hoomax (vahvistamaton)

7

Hyvä luuri tuo on. Todella kirkas kuva näytössä, hyvät äänet, sopivan kokoinen, hyvän tuntuiset ja kokoiset näppäimet. Nokialaisten jälkeen ei voi kun ihmetellä, miten nokialaisissa ei voi olla kunnollista herätyskelloa...

Vastaa
ansu (vahvistamaton)

8

Hitsi ku pitää kauan viel odottaa mulla on kohta synttärit ja saisin puhelimen lahjaks mut tuo ei ookkaa viel markkinoinnissa...ja jokku kysy sen hintaa se maksaa 300euroa

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja