Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutuuksia tietokantaamme

Markus Lehtiniitty

Kevät on yleensä uusien puhelinten julkitulon kulta-aikaa. Niin tänäkin vuonna. Nyt puhelinvertailu- ja hakutietokantaamme on lisätty kuusi uutuusmallia, jotka ovat tulossa kauppohin aikavälillä huhti-kesäkuu.

Nokialta mukaan ovat uusina tulleet juuri julkaistut Nokia 5070 ja Nokia 5700 XpressMusic. Kyseessä on kaksi pääasiassa nuorelle yleisölle suunnattua puhelinta. 5070 on aivan peruspuhelin ominaisuuksiltaan, ei mitään uutta. 5700 XpressMusic puolestaan on varustettu hintaansa nähden (arvio: 350 euroa ilman veroja) yllättävänkin hyvillä ominaisuuksilla.
Samsung vyöryttää mukaan neljä uutta malliaan:

- Samsung SGH-D840 on melko peruskamaa Samsungilta, kohtalaisen tyylikäs liukukansimalli.

- Samsung SGH-F300 (Ultra Music) on suunnattu kuten nimestäkin voi päätellä, musiikkipuhelimeksi. Puhelin on varsin mielenkiintoinen. Siinä on kaksi puolta: puhelinpuoli ja musiikkipuoli. Hieno idea Samsungilta!

- Samsung SGH-U600 (UE 10.9) on uusi lisäys Samsungin erityisohuiden Ultra Edition -puhelinten joukkoon. Nimen mukaisesti syvyyttä on kertynyt aika vähän: 10,9 milliä. Varsinkin liukukansipuhelimelle tämä on pieni lukema. U600 ei ole myöskään mikään karsittu paketti vaan sisältää esimerkiksi 3,2 megapikselin kameran automaattitarkennuksella. Muotoilu on aika tyylikäs, Samsung hakee välillä hieman myös
yksilöllisyyttä eikä vain kopioi toisilta.

- Samsung SGH-Z240 on uusi perus-3G-puhelin simpukkamuodossa. Tuore idea on se, että mukana tulee kolmet eriväriset kuoret puhelimeen. Tällainen tullee yleistymään jatkossa, sillä se vaikuttaa hauskalta. :)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja