Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kullattu Nokia 8800 Sirocco Gold

1
Markus Lehtiniitty

Nokia 8800 Sirocco Gold Nokia tiedotti tänään, että kalliimmaan pään puhelin 8800 Siroccosta on tuotu markkinoilla vielä kalliimpi kullattu versio.

Itse asiassa kyseinen versio on jo hetken aikaa ollut myynnissä joillakin markkinoilla.

Kyseessä on 8800 Sirocco -mallin kanssa ominaisuuksiltaan identtinen sisarmalli, jonka kuoret ovat kullattuja 18 karaatin kullalla. Ominaisuuksista mainittakoon esimerkiksi kahden megapikselin kamera, laadukas näyttö sekä musiikkisoitin.

Ymmärrettävistä syistä hintaakin 8800 Sirocco Goldille on kertynyt ihan kiitettävästi: suositushinta on 1580 euroa. Tavallisen 8800 Sirocon loppuhinta näyttää olevan noin 900 eurossa eli kultakuorista joutuu maksamaan noin 200-300 euron lisähinnan, joka kuitenkin saattaa olla vaivan väärti sillä tuskinpa kullatusta 8800:sta mitään kansanpuhelinta tulee. :)


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Viikon Nokia-uutisia

1

[...] Nokialta saatiin kuulla tällä viikolla tavallistakin enemmän erilaisia - suurempia sekä pienempiä - uutuuksia. Jo aiemmin olemmekin kertoneet kahdesta tällä viikolla julkaistusta uudesta puhelinmallista, Nokia 6120 classicista sekä 8800 Sirocon kullatusta versiosta. [...]

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja