Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mesetellen

Markus Lehtiniitty

Sonera julkisti tällä viikolla yhteistyössä Microsoftin kanssa kehittämänsä mobiilimesen. Microsoftin Messenger-palvelu on viime vuosina kasvanut huimaan suosioon varsinkin nuorten keskuudessa. Kyseessä on pikaviestipalvelu ja nyt Sonera tuo sen puhelimiin.

Uusi mobiilimesekin on suunnattu nuorille. Sovellus perustuu Java-tekniikkaan ja aluksi tukea luvataan juuri puhelinmalleille, jotka ovat nuorten suosiossa. Näitä puhelinmalleja ovat Nokia 6230i, 6233, 6280, 6111, 6131, 5300 XpressMusic sekä Sony Ericsson K750i, K610i ja W810i. Puhelimet edustavat keskiluokan mallistoa. Tuki tullee laajenemaan melko ripeästi suurempaan määrään malleja.
Totta kai uusi palvelu jotain maksaakin: hinta on 5,90 euroa kuukaudessa, johon sisältyy tiedonsiirto eli kyseessä on kiinteä hinta palvelun käytöstä. Mielestäni hinta on varsin kohtuullinen sillä voihan olla, että tämän avulla tekstiviestien määrä laskee kun viestitään enemmän mesen kautta.

Palvelussa on uutta se, että viestit tulevat perille vaikka sovellus olisikin pois päältä. Tällöin ne saapuvat tekstiviestinä ja sovellus käynnistyy.

Sonera uskoo, että palvelusta tulee hitti.

Täältä lisätietoa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja