Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonera mullistaa liittymänsä

Markus Lehtiniitty

Sonera mullistaa liittymätarjontansa. Huomisesta alkaen Sonera myy vain yhtä liittymätyyppiä, jonka nimi on Minun Sonera. Tämä liittymätyyppi on asiakkaan itsensä muokattavissa ja räätälöitävissä.

Perusvaihtoehto on valita puhetta ja tekstiviestejä minuutti/kappalehintaan 7,9 senttiä min&kpl. Toisena vaihtoehtona on valittavissa erilaisia puhe- ja tekstiviestipaketteja. Paketit tulee valita etukäteen, mutta ne ovat vapaasti vaihdettavissa. Soneran mukaan 60 prosenttia suomalaisista ei halua ostaa minkäänlaisia puhepaketteja, vaan he haluavat maksaa vain käyttämistään puheluista.
Vanhojen Sonera-liittymien asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään, jos he haluavat pitää liittymänsä ehdot ennallaan, mutta näidenkin liittymien lisäpalveluita ja puhe- ja tekstiviestipakettien kokoa voi vaihtaa mielensä mukaan ottamalla yhteyttä TeliaSoneraan.

Samalla aletaan myymään 3G-puhelimia 12 kuukauden kytkykaupalla kun aikaisemmin on täytynyt sitoutua 24 kuukauden ajaksi.

Sonera Multi-SIM

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja