Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: 7 uutta halpapuhelinta

1
Markus Lehtiniitty

Nokia 1200, 1208, 1650, 2505, 2630, 2660, 2760

Nokia julkisti tänään seitsemän uutta matkapuhelinmallia. Uudet puhelinmallit ovat suunnattuja lähinnä kehittyvien maiden markkinoille ja täten ne ovat aika lailla edullisia. Verottomat myyntihinta-arviot ovat eri malleille asettuvat välille 35 eurosta 90 euroon. Uusien tuotteiden joukossa on taatusti myös Suomessa kiinnostavia tuotteita, varsinkin yksi. Uudet mallit ovat: 1200, 1208, 1650, 2505, 2630, 2660 ja 2760 ja tässä järjestyksessä ne ovat myös ylläolevassa kuvassa. Uutuudet tulevat mukaan puhelinvertailu- ja hakutietokantaamme lähiaikoina.
Varsinainen litania uusia numeroita on siis jälleen lyöty pöytään Nokian toimesta. Uudet mallit ovat varsin vakuuttavia. Käymme ne nyt seuraavassa tiivistetysti läpi:

-1200 ja 1208: nämä mallit ovat suunnattu erityisesti ensimmäistä puhelintaan ostaville. Kehittyvillä markkinoilla usein matkapuhelinkin on vielä asia, joka jaetaan useamman ihmisen tai jopa koko kylän kesken. Tähän asiaan 1200/1208 tuo uusia avustavia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden viiteen eri puhelinnumeromuistioon. Erona näissä on se, että 1200:ssa on mustavalkonäyttö ja 1208:ssa värinäyttö. Nämä uutuudet edustavat Nokian uutta aivan halvinta tarjontaa: veroton hinta-arvio on 35 euroa 1200:lle ja 40 euroa 1208:lle.

-1650 on hieman edellisiä astetta korkeamman luokan puhelin: muun muassa näyttö on jo merkittävästi suurikokoisempi. Ominaisuuksia 1650:sta löytyy taskulamppu, radio ja polyfoniset soittoäänet (Nokian mukaan mp3-tasoiset :) ) muutamia mainitakseni. Kaikki pakattuna toimivaan ja hieman houkuttelevampaan pakettiin. 1650 on nykyisen 1600:n seuraajamalli.

-2505 on CDMA-malli, joten se ei ole tulossa Suomen markkinoille koska se ei täällä toimi kuten ei myöskään yleensäkään Euroopassa. Ei siitä siis nyt sen enempää.

-2630: päivän ns. odotetuin julkistus ja myös ehkäpä houkuttelevin tästä joukosta. 2630 on tunnettu aiemmin myös koodinimellään Barracuda. Tämä on siis se puhelin, jota Nokia on lehdistötilaisuudessa jo aiemminkin vilauttanut. Kyseessä on Nokian tähän mennessä ohuin puhelin, paksuutta on 9,9 mm. Hieno saavutus halpapuhelimelta. Myös ominaisuuksia löytyy ihan kiitettävästi: värinäyttö, VGA-kamera, Bluetooth, radio, multimediaviestit, sähköposti ja mp3-soittoäänet. Veikkaanpa, että 2630:sta tulee myös täällä päin maailmaa äärimmäisen suosittu sillä siitä löytyy peruskäyttäjille ja myös hieman vaativimmille kaikki tarpeellinen. Hieno julkistus Nokialta. Arvioitu veroton hinta on 85 euroa.

-2660 on uusi halpasimpukka. 2630:n tapaan 2660:sta löytyy myös Bluetooth, radio, multimediaviestit, sähköposti ja mp3-soittoäänet. Näyttöjä on kaksin kappalein: ulkonäyttö on mustavalkoinen ja sisänäyttö värinäyttö. Myös hintaa on saman verran kuin 2630:lla eli 85 euroa verottomana.

-2760 on hieman kehittyneempi simpukkapuhelin. Tärkeimpänä lisänä 2660:aan verrattuna on kamera. Lisähintaa se on tuonut vain 5 euroa, eli 2760:n hinta on 90 euroa verottomana.

Uudet halpamallit ovat tulossa kauppoihin vaihtelevasti aikavälillä toisesta kolmannelle vuosineljännekselle eli tästä hetkestä syyskuun loppuun. Jos olet kiinnostunut, kannattaa tarkkailla tilannetta. Helpoiten ostaminen käy verkkokaupan kautta. Me suosittelemme KLC.fi:tä ja Pixmania.com:ia.

---

Tämänpäiväiset julkistukset lienevät Nokian vuoden tärkeimmät. Tällä hetkellä, nykyisin halpapuhelimet ovat Nokialle äärimmäisen tärkeä osa-alue sillä Nokia on erittäin vahva kehittyvillä markkinoilla Kiinassa ja erityisesti Intiassa. Nokia yrittää kynsin ja hampain kiinni näistä osuuksistaan näillä markkinoilla. Nokian seitsemän uutuuspuhelinta osoittavat, että Nokia on halpapuhelimissa edelleen selvä ykkönen: Nokia tarjoaa eniten halvimmalla. Varsinkin 2630 on vakuuttava tuote hintaansa nähden ja varmasti yksi Nokian kasvuase tänä vuonna.

Kommentit (1)

TIttALiinI IHQUDAA (vahvistamaton)

1

ihqui kännyi mut vaa jos hinta ois yli 300 halvempii en tyydy

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja