Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson S500i - liukukansiin lisäystä

45
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson S500i Sony Ericsson S500i on uusi lisäys Sony Ericssonin liukukansipuhelinten sarjaan. Jännää S500i:ssä on esimerkiksi päivän ja yön, viikonpäivän ja viikonlopun ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat teemat. Eikö olekin hienoa?

S500i on nelitaajuuspuhelin. Tukea löytyy GPRS:n lisäksi nopeammalle EDGE-tiedonsiirrolle. Näyttö on 262144-värinen 240x320 pikselin TFT-värinäyttö ja kamerassa on resoluutiota 2 megapikseliä. Musiikkisoitin löytyy totta kai, ja lisäksi esimerkiksi nettiselain, moniääniset soittoäänet, kaiutinpuhelin, sähköposti, multimediaviestit Sisäistä muistia S500i:stä löytyy 12 megatavua ja lisäksi on laajennuspaikka Memory Stick Micro -muistikortille. Pikkuhuomiona, S500i tukee stereo-Bluetoothia eli käytännössä langattomia kuulokkeita.
Painoa on kertynyt 94 grammaa ja S500i on 14 millimetriä paksu (mitat 99 x 47 x 14 mm), liukukansipuhelimelle tämä ei ole liian suuri lukema. S500i tulee markkinoille aika pirteinä värivaihtoehtoina, joko vihreä tai keltainen. Markkinoilletulosta kerrotaan sen verran, että se ajoittuu välille huhti-kesäkuu ja täten luultavasti kesäkuulle.

Kommentit (45)

Cyka (vahvistamaton)

1

PAkko sanoa että ei pahempi dsign. Jos tuo kamera olisi 3mp niin kyllä olis kova kapula.

Sony-Erkka taitaa nousta kyllä enemmän ku pari prossaa tulevaisuudessa matkapuhelinmyynneissä. Nokia pelaa liikaa varman päälle, ainakin sellainen tuntuma mulla on.

Vastaa
 (vahvistamaton)

2

ui vittu! iha vitun siisti känny! mä ehk haluisin ton kännyn. toi on iha helvetin siisti. ehk hienoimpii kännyköit mitä oon nähny. :D :)

Vastaa
Karvatassu (vahvistamaton)

3

Tämä puhelin taitaa lopettaa Sony-boikottoni, joka on jatkunut 11 vuotta. Kerrassaan helvetillisen hieno design.

Vastaa
Heidi (vahvistamaton)

4

Nyt se löytyi!! Oma nokia 5300 meni rikki pari kuukautta sitten ja siitä lähtien olen ettinyt uutta. Olen ettinyt pelkkää nokiaa kun muista kännymerkeistä en oikein "tiennyt" ja pidin niitä vähän huonompina. Mutta tämä.. wau! Tietääkö kukaan, mikä mahtaisi olla hinta? Toivottavasti ei mitään liian kallista...

Vastaa
Supunen (vahvistamaton)

7

mbnet.fi/hintavertailun sivulla s500i:n alin hinta on 265e ja korkein hinta 282e. ite meinasin kyl ostaa ton luurin ja oottelen kokoajan että tulis kauppoihin (:

Vastaa
Sa (vahvistamaton)

10

Mäkin oon ettiny kauan uutta, entisen tiputin maahan ja näyttö pimeni..siitä asti käyttäny siskon vanhaa..tunsin heti että tää mun uus on!

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

11

Itse ajattelin tässä josko ostaisin puhelimen. Ongelma vaan on, ettei mistään nettikaupasta kyseistä luuria löydy vihreänä ja ostaisin sen mieluummin kun aavistuksen pliisumman keltaisen. Jos jollakulla on muuta tietoa, niin kertokaahan ihmeessä!

Vastaa
nina (vahvistamaton)

13

oisko kellään tarkkaa ajankohtaa et millon tuo vihree malli tulis myyntiin ?

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

14

Olen itse nyt kysynyt lähes jokaiselta nettikaupalta koska tuota vihreää on tulossa myyntiin ja niistä yksikään ei tiennyt, koska tukkurilla ei ole aiheesta tietoa. Olen lähettänyt jo myös SonyEricssonille sähköpostia, mutta sieltäkään ei olla vastattu. Vihreänä ei ole puhelinta myynnissä kuin Amazonilla, esimerkiksi Ruotsista ei löydy kuin keltaisena. Elikä kärsivällisyyttä pitää vissiin itseltäkin löytyä :/

Vastaa
Heidi (vahvistamaton)

15

Tilasin tällä viikolla itelleni oman S500i:n, keltaisena tietysti. Olen erittäin tyytyväinen koko puhelimeen. Näppäimet ainakin omasta mielestä ovat hyvät eivätkä yhtään muovisen oloiset. Keltainen versio ei ole mielestäni mikään pliisu.. yllätyin siitä miten hyvältä tuo keltainen näyttää. Olisin kyllä itsekin halunnut mustan mutta en jaksanut odottaa. S500i on tosi jännä!

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

16

Itse olen taas tänään soitellut pariin paikkaan ja laittanut sähköpostia tuon vihreän vuoksi. Ei toistaiseksi ole kenelläkään tietoa vihreän saapumisesta. Alkaa pikkuhiljaa loppumaan kärsivällisyys ja voi olla vaihto vihreään edessä :)

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

17

Tiedoksi nyt jokaisella vihreää toivovalle: niitä on saapumassa Suomeen viikolla 34. Näin kerrottiin SonyEricssonin kv-asiakaspalvelusta.

Vastaa
Tepa

18

tiedoks vaan että toi kännykkä on jo keltasena cyberphotossa 255e :D tos on linkki jos joku tarvii

||
||
\||/
\/
http://www.cyberphoto.fi/index_fi.php?info_fi.php?article=S500i

Vastaa
suvinen. (vahvistamaton)

21

Hei. Ite oon ootellu tota vihreetä mallia koko kesän kauppoihin. Oon lähetelly sähköpostia giganttii ja verkkokauppaan mutta niillä ei ollu tietoa millon tulee. Lähetin sony ericssonille myös postia ja sieltä vastasivat että elokuun lopulla tulis vihreekin malli kauppaan. Ja sit eikun joukolla ostamaan :D toivottavasti tuovat niitä suomeen tarpeeks. :)

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

22

Minä soittelin jälleen SonyEricssonille ja sieltä ilmotettiin ettei vihreän tuloa ole kuitenkaan varmistettu eli voi olla ettei koko puhelinta ole Suomeen tulossakaan :( Vaihtoehtona tietenkin on tilata jostain ulkomaisesta verkkokaupasta, mutta suomenkielistä versiota puhelimesta silloin ei ole tarjolla; pelkkä englanti.

Vastaa
Sössö (vahvistamaton)

23

Ei terve. Ostin ton keltasen ja nyt en saa siihen akkua paikalleen ;D Siis en saa sitä takakantta pois paikoiltaan. Auttakaa joku :/

Vastaa
Supunen (vahvistamaton)

25

Mulla hajoo nuppi kohta. Lähetelly sähköpostia verkkokauppaan ja giganttiin tässä jotain 4 kertaa varmaa. Gigantin sivuilla on vihreä sekä musta malli ja sit kuitenki lukee et rajoitettu saatavuus ja sitä ei oo myynnissä netissä ja katoin onko sitä missään giganteissa niin "varastotietoa ei tiedossa, ota yhteys myymälään". No sit kävin tossa lähimmässä lappeenrannan gigantissa ykspäivä ja sieltä yks nainen kaivo laatikosta yhden ja ainoan keltasen mallin mulle kokeiltavaks käteen joka ei sit ollu ees päällä. Ja tosta mustasta mallista sillä ei ollu mitään tietoa ja verkkokaupan sähköpostin lähettäjä lupas että lähiaikoina pitäs tulla ennakkotilaamahdollisuus sivuille. Siitäki on kulunu jo puoltoist viikkoo kohta ja siel lukee et saatavuus vielä täysin avoinna. Ja sonyn äijä lähetti mulle postia sillon et niitä tulis suomeen viikolla 34. Tässä ei tiiä enää millon sitä tulee ja tuleeko ollenkaan ku aina joku muuttuu. >:

Vastaa
Supunen (vahvistamaton)

26

siis gigantin sivuilla keltanen ja vihreenmusta malli, joita ei kuitenkaan myynnissä.

Vastaa
Qppa (vahvistamaton)

27

Lainaus s-postista: "Sony Ericsson S500i Mysterious Green on suuniteltu julkaistavaksi viikko 35."

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

28

Mulle tuli yhdestä verkkokaupasta sähköpostia, että nyt voi tilata sitä vihreetä ja niitä olis tulossa tuossa 10. päivä syyskuuta. Eli ilmeisesti niitä on oikeasti tulossa. Jei.

Vastaa
Pulinapaula (vahvistamaton)

29

Mä sain ton s500i:n eilen ja toi takakansi on kyllä tosi hankala avata mä en itse saa sitä auki mun miehen täytyy ronskilla otteella aukaista se,,,mut muuten on tosi hyvä puhelin,paras mitä mulla on koskaan ollut!

Vastaa
Coutsi (vahvistamaton)

31

Verkkokauppa.com on kyllä saanut hyvin kusetettua ennakkotilaajia tälle luurille. Saatavuus on ollut viimeiset viikot täysin avoinna, mutta arvioitua toimituspäivää on siirretty päivittäin yhdellä eteenpäin.

Tosiasia on kumminki se, että mitä suurimmalla todennäköisyydellä Gigantti tulee puhelimen saamaan ennen verkkokauppaa ja gigantin hyllyille puhelin ilmestyy kuun vaihteessa.

Vastaa
Mii (vahvistamaton)

32

Toi on kyllä ihan älyttömän hieno! Heti ostan kun vaan tulee johonkin noita vihreitä myyntiin..

Vastaa
Jeppe (vahvistamaton)

33

Onks kukaan tietonen ton mustan mallin näppäimistö-ongelmista. Lueskelin lontoonkielisiä keskustelupalstoja, jossa valittelivat osassa tapahtuvan näppäinten halkeilua???

Vastaa
Coutsi (vahvistamaton)

34

Näppisongelmasta sen verran, että mitä mä olen noita forumeita selaillut niin niissä puhelimissa jotka nyt tulevat myyntiin ei pitäisi ongelmaa ilmetä. Kahta eri tietoa forumeilla oli: Näppäin ongelma korjattu puhelimiin, jotka valmistettu myöhemmin kuin viikolla 27 ja vaihtoehtoinen tieto koski viikkoa 31.

Vastaa
Soffe (vahvistamaton)

35

Nyt on viimein Suomenkin verkkokaupoista tätä mallia saatavana :)

Vastaa
mie (vahvistamaton)

36

Ite sain eilen tuon vihreen mallin gigantista ja on tod. siisti. Hintaa oli 275 €.

Vastaa
Edullisin (vahvistamaton)

37

Cyberphotossa hinta vain 247€. Onkohan puhelimessa suomenkielinen valikko?

Vastaa
topi (vahvistamaton)

38

yost kamerast sen verran, et ei toi megapixeli määrä kerro mitää kameran todellisesta kuvanlaadusta, esim nokia n95:sen 5 megapixelin kamera on tietty tarkka mut se on niin hidas ottaa kuvia, (viiveen takia) ettei todellisesta kuvaamisesta tule mitään. Ja ericssonien 3 megapixelin kamerat on kuvanlaadullisesti samaa tasoa + nopeampia, Sony osaa.. lisäks ericssonien tän hetken musiikkisoittimet kännyissä on parhaimmistoa, niin äänenlaadultaan kuin käytettävyydeltään, ja desing on korea :) eipä silti, ei nokiakaan ole huono puhelin, mutta toteutus on omasta mielestäni paljon sonyn ja ericssonin pyhää alliansia jäljessä.

Vastaa
ansu (vahvistamaton)

39

vähän hieno kännykkä,mut haluaisin ehkä mielummin sony ericsson w580i tai w760i mutta ne ei oo vielä tullu myyntii nii saan kai tän ..:( mut ihan sama on tääki niin hieno että :):) ja jokku kysy tän hintaa tää maksaa 213euroa :D

Vastaa
Clya (vahvistamaton)

41

Hei tietääkö kukaan onko koskaan tulossa tuota s500i:tä Suomeen valkoisena ?? Jos on milloin ? Vastaus jeps: mielestäni ei ole suomenkielistä valikkoa.

Vastaa
Tarja (vahvistamaton)

42

sain pari päivää sitten vaihdossa s500i puhelimen.paras puhelin mikä mikä nyt on.on ollu nokia ym.väri keltainen.hyvät äänet.engl.kieli ohjekirjassa mut puhelimesta voi valita eri kieliä.sosittelen puhelinta muillekkin.hintaa en tiedä kun vaihto kone.

Vastaa
uXna (vahvistamaton)

43

Itse olen ostanut kyseisen puhelimen mustana lokakuussa -07
Loistava puhelin. Olen ollut luuriin tyytyväinen kaikenpuolin muuten, paitsi näppäimien osalta. Puhelin on ollut hellässä käsittelyssä, ei ole pudonnut kertaakaan tms. Lähes jokainen näppäin on kuitenkin haljennut ja näppäimestä yhdeksän on toinen puoli irronnut aivan huomaamatta. Puhelin liikkeessä sanottiin, että mikään ei auta eikä takuukaan korvaa. Valituksia näppäimistä on tullut kuulemma ennenkin. Ihmettelen vain, miten olen saanut heikko näppäimisen mallin. Siskollani ja muutamalla ystävällänikin on sama puhelin, ja he kohtelevat sitä huomattavasti rajummin kun minä. Nyt jänskättääkin irtoaako kaikista lohjenneista näppäimistä toinen puoli. Jos niin käy, uusi puhelin on jo katsottuna. Sony Ericsson sekin, c702
Siinäkin vasta loistava puhelin mahtavilla ominaisuuksilla.

Vastaa
Nazu- (vahvistamaton)

44

Kysyisin vaan sitä että teitääkö kukaan onko sitä mustaa viellä nyt kaupoissa? Olen etsinyt kauan uutta kännykkää ja huomasin sen mustan mutta en löydä sitä kauppojen kotisivuilta enkä ole nähnyt sitä kaupoissakaan. Vastatkaa pliis jos tiedätte.

Vastaa
--Antti-- (vahvistamaton)

45

Ite löysin tänää ton puhelimen yhestä jyväskylän dna liikkeestä musta/vihreen värisenä. Ens viikolla käväsen ostamassa sen (: hintaa tais olla 159e.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja