Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson T250i - edulliseen kategoriaan

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson T250i Sony Ericsson T250i on uusi lisäys Sony Ericssonin malliston halvempaan hintaluokkaan. Tästä huolimatta se on tyylikäs puhelin. Kuorissa on käytetty ruostumatonta terästä, joka tuo puhelimeen vähän kalliimman luokan tyyliä.

Ominaisuudet ovat peruskamaa. Kamera on VGA-resoluutioinen, lisäksi löytyy esimerkiksi radio, kaiutinpuhelinominaisuus, moniääniset soittoäänet, multimediaviestit sekä esimerkiksi kalenteri ja muut ohjelmat ajanhallintaan.
T250i on kaksitaajuus-GSM-puhelin. Näyttö on 65536 värin TFT-näyttö, resoluutiota löytyy 128x160 pikseliä. Painoa T250i:lle on siunaantunut 82 grammaa mittojen ollessa 100 x 45 x 13 mm, eli aika ohut.

T250i tulee markkinoille kahtena värivaihtoehtona, musta sekä hopea. Myyntiintuloajakohta T250i:lle on vuoden kolmas vuosineljännes eli aikaväli heinäkuu-syyskuu.
Töihin AfterDawniin

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja