Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson T650i - T610:n "seuraaja"

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson T650i

Sony Ericsson T650i:sta yritetään tehdä hengellistä seuraajaa vanhalle, aikoinaan erittäin suositulle T610-mallille. T610 nosti silloin Sony Ericssonin jaloilleen ja oli ensimmäinen kunnollinen tuote Sonyn ja Ericssonin yhdistyneeltä matkapuhelinyhtiöltä. Tästä on kulunut nelisen vuotta.

T650i:n ulkokuoresta löytyy ruostumatonta terästä, joka luo tyylikästä lookia. Ominaisuuksia T650i:stä löytyy kiitettävästi: 3G-yhteydet, 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, Bluetooth-stereotuki, 262144-värinen 240x320 pikselin TFT-värinäyttö, muistikorttipaikka (Memory Stick Micro), musiikkisoitin, kaiutinpuhelin, nettiselain ja esimerkiksi polyfoniset soittoäänet. Eli ominaisuuksia on.

T650i:n niin sanottuihin uutuuksiin kuuluvat myös valot. Puhelimen näppäimistön taustavalot ja sivuilla olevat valot vilkkuvat ja tekevät muuta sen mukaan mitä puhelimella tehdään ja mitä näytöllä tapahtuu. Aika turhaa, mutta ihan kivaa. T650i on varsin ohut: 12,5 millimetriä. Pikku hiljaa tosin alkaa enenevässä määrin tuntumaan siltä, että paksuja puhelimia ei enää tehdäkään. :) Painoa T650i:lle on kertynyt 95 grammaa.Markkinoilletulo ajoittuu kolmannelle vuosineljännekselle eli heinä-syyskuulle. Värivaihtoehdot ovat mielenkiintoiset vihreä ja sininen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja