Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Halpaliittymien comeback

Markus Lehtiniitty

Noin vuosi sitten TeliaSonera ja Elisa lopettivat halpaliittymiensä, Tele Finlandin ja Kolumbuksen, myynnin uusille asiakkaille. Nyt nämä halpabrändit ovat tehneet comebackin ja ilmeisesti mobiilimarkkinoilla kilpailu jälleen hieman kirenee.

DNA on voittanut vuoden aikana itselleen paljon asiakkaita, sillä toisin kuin Elisa ja TeliaSonera, DNA jatkoi halpaliittymiensä tai oikeastaan halpaliittymä Onninsa aktiivista kauppaamista ja samalla mainosti liittymäänsä muun muassa Elisan ja Soneran lisäämän avausmaksun poissaololla.
Kolumbukselta on nyt saatavana edullinen 3G-liittymäpaketti, jossa mukana tulee Vodafone V715 -puhelin. Aiemmin Elisa kertoi tuovansa myyntiin Vodafone 710 -puhelimen. Molemmat on valmistanut kiinalainen Huawei Vodafonelle, joka on Elisan kumppani. Puhelimet edustavat markkinoiden halvinta 3G-tarjoomaa.

6,9 senttiä. Se on taso halvimmille tasahintaisille matkapuheluille Suomessa. Tätä samaa tarjoavat jälleen sekä DNA, kuin myös Kolumbus ja Tele Finland.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja