Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6500 classic

9
Markus Lehtiniitty

Nokia 6500 classic

Nokia 6500 classic on ensimmäisiä Nokian todella ohuita puhelinmalleja ja itse asiassa tähän mennessä kaikkista ohuin. Paksuutta 6500 classicilla on vain 9,5 millimetriä. Ulkoisesti uutuus vaikuttaa muutenkin erittäin vakuuttavalta. Koko kuoren ulkopinnan luvataan olevan harjattua alumiinia. Nokia 6500 classic vaikuttaakin melkoisen viileältä pakkaukselta metallisine kuorineen.
Ominaisuuspuolella 6500 classic tarjoilee perusvahvaa kattausta: laadukas näyttö, kahden megapikselin kamera kuvausvalon kera, musiikki- ja videosoittimet sekä muun muassa Bluetooth löytyvät. Sisäistä muistia on melko hurjat kokonaiset 1 gigatavua eli noin 1000 megatavua...toisaalta muistikorttipaikkaa 6500 classicista ei löydy. Ominaisuuspuolella tämä malli ei tarjoa mitään järkyttäviä uutuuksia mutta mallin vahduudet ovatkin tyylikkyydessä.

Verkkoyhteyksistä täytyy kyllä vielä mainita, sillä ne ovat 6500 classicin toinen osa-alue johon tyylin ohella on panostettu tavallista enemmän. 6500 classic tukee neljää GSM-taajuutta ja näillä GPRS- ja EDGE-tiedonsiirtoa. Lisäksi löytyy 3G-yhteydet. Uutena asiana 6500 classicissa Nokialle on se, että 3G-yhteydet löytyvät nyt kahdella taajuudella: 850 ja 2100 MHz. Näistä 850 on se "uudempi" taajuus. Hyötyä tästä lienee tosin vain lähinnä Amerikoissa.

Myyntiin 6500 classic on tulossa vuoden kolmannella neljänneksellä eli aikavälillä heinäkuu-syyskuu. Veroton hinta-arvio on 320 euroa.

Kaiken kaikkiaan, yhteenvetona, 6500 classic vaikuttaa erittäin hyvältä lisäykseltä Nokian keskihintaisten mallien joukkoon. Erityisesti ilahduttaa nähdä, että Nokiakin osaa taas tehdä tyylikkäitä puhelimia. :)

Kommentit (9)

Nokia 6500 slide

1

[...] 6500 slide on samaan aikaan julkistetun 6500 classicin sisarmalli. Näiden mallien yhtäläisyys tulee esille yleisessä muotoilulinjassa, merkittävin [...]

Vastaa
Tyylikkäitä Nokioita

2

[...] Nokia 6500 classic on keskihintaisten puhelinteen joukkoon vahva, alumiinikuorinen, erittäin tyylikäs [...]

Vastaa
Antti (vahvistamaton)

4

Puhelin on S40 alustalla toimiva, kuten sisarmalli 6500 slidekin. Ja tuo 850 Mhz:n UMTS on kai tarkoitettu toimimaan Australiassa Telstran verkossa.

Vastaa
Anzzi (vahvistamaton)

5

3,2 megapixelin kamera, automaattitarkennus ja S60 niin kelpaisi. :) Sama pätee 6500 Slide -malliin.

Vastaa
 (vahvistamaton)

6

jaa ei se nokia ihan tyylikkyyttä kokonaan ole menettäny näköjään. tämä puhelin luo toivoa..

Vastaa
Tiia (vahvistamaton)

9

Muuten hyvä mutta ei ne classicin kuoret kokonaan oo "rautaa"...suurin osa taustaa muovia, eli koko se läpyskä jonka joutuu irrottamaan SIM-kortin laittoa varten. Oli vähän pettymys..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja