Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 8600 Luna

9
Markus Lehtiniitty

Nokia 8600 LunaNokia 8600 Luna on 8800 (Sirocco Edition) -mallin seuraaja. Vaikka numeroissa on menty takapakkia, muuten ollaan menty täysillä eteenpäin. Aiemminkin 8000-sarja on tunnettu hieman tavallisesta eroavista materiaaleista sekä tyylikkyydestä, ja totta kai puhelinten noin 1000 euron hintaluokasta. 8600 Luna ei tee poikkeusta näiden asioiden suhteen.

Nokia 8600 Lunan kuoressa on käytetty uutena materiaalina lasia. Läppä, joka peittää kiinni ollessaan numeronäppäimet on tummennettua, hieman läpinäkyvää lasia. Hienoa. Muuten puhelimen kuoret ovat ruostumatonta terästä. Kuulostaa hyvältä, mutta kerääkö lasi paljon sormenjälkiä itseensä? Se tullaan näkemään sitten aikanaan.
Ominaisuuksien suhteen 8600 Luna tarjoilee hyvää perussarjaa. Eivät 8000-sarjan puhelimet ennenkään ole aivan terävintä kärkeä ominaisuuksiltaan olleet. Perushyvä QVGA-näyttö, kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin ja Bluetooth. Näiden lisäksi mukana ovat tietenkin kaikki nykypäivän perusjutut. Yhteyspuolelta voidaan lyhyesti mainita, että kyseessä on nelitaajuuksinen GSM-puhelin GPRS/EDGE-datayhteyksin.

Uutuutta lupaillaan markkinoille kesäkuun loppuun mennessä, hinta-arvion ollessa 770 euroa ilman veroja.

8600 Luna on melko vaikuttavan näköinen ulkoisesti kuten 8000-sarjalaiset yleensä. Ominaisuuksissa ei niin hurraamista ole, mutta kaiken kaikkiaan 8600 Luna ajaa asiansa edeltäjiensä tavoille uskollisesti...muuten 8600 Lunan nimen loppuosa tulee kuunvalon jumalattaren mukaan.

Kommentit (9)

JJRE (vahvistamaton)

1

aika avaruus känny :D hahahahahahah ja toi läppä viel lasia, tippuu kerran maahan ja kilinkolinlasi on passelina eli en suosittele tollasta kännyy toi on rikkkaiden känny jotka pitää siit kiinni koko aja ettei se tipu maaha miks tollasii ees keksitäänn ? tai siis toi voi olla iha makee mut ei käytännöllinen :D

Vastaa
JJRE (vahvistamaton)

2

mut toi 6500 slide on tosi hyvä koska siin on erinomainen kamera ;D :D hyvä linssi 3,2 mp automaattitarkennus ja salama valo huhuijaa miten hyvii kuvii tulee :D

Vastaa
Porvareille ei ole varaa aukoa

4

toi on rikkkaiden känny jotka pitää siit kiinni koko aja ettei se tipu maaha -Kommentti JJRE — Kesäkuu 11, 2007- VITTU mikä pelle, taidat olla jooku köyhä paska joka on kateellinen kaikille menestyville ihmisille. vitun runkku sulla ei ole varaa sanoo mitään! tee duunis

Vastaa
akzuh

5

iha jees, puhelin. ehkä tuo on sit seuraava, vaik kuukausi takaperin tuli ostettua 8800 sirocco black. ei voi kuin kehua ulkonäköä ja tarvittavat ominaisuudet. ennemmin oli nokian n91 myin pois, koska ei softa toiminu. sitten seuraava oli n93, softa ei toiminut- ominaisuuksiltaan parempaa puhelinta saa kyllä hakea mutta softa ei vain toiminut. sata ja yks kertaa olis softa päivitettävänä. n95 en edes harkitse..

Vastaa
MItä järkeä?? (vahvistamaton)

6

Mitä vitun järkee ostaa tollanen paska oikeesti?? siis tossa ei oo mitään ominaisuuksia eikä edes näytä hyvältä... Vaikka olenkin nokia fani, ostaisin vaikka iphonen mielumminkuin tollasen turhan rahareiän... mikä järki on ostaa tuollainen rumilus ja kallis paska jos vastaavan saa 100-200e? mitä hyvää tuossa on? mikä on tuon järki??

Vastaa
MItä järkeä?? (vahvistamaton)

7

Mitä vitun järkee ostaa tollanen paska oikeesti?? siis tossa ei oo mitään ominaisuuksia eikä edes näytä hyvältä... Vaikka olenkin nokia fani, ostaisin vaikka iphonen mielumminkuin tollasen turhan rahareiän... mikä järki on ostaa tuollainen rumilus ja kallis paska jos vastaavan saa 100-200e? mitä hyvää tuossa on? mikä on tuon järki??

Vastaa
Porvarit kattokaa peilii (vahvistamaton)

8

Mitä vitun järkee ostaa tollanen paska oikeesti?? siis tossa ei oo mitään ominaisuuksia eikä edes näytä hyvältä... Vaikka olenkin nokia fani, ostaisin vaikka iphonen mielumminkuin tollasen turhan rahareiän... mikä järki on ostaa tuollainen rumilus ja kallis paska jos vastaavan saa 100-200e? mitä hyvää tuossa on? mikä on tuon järki??
PS: porvareille on varaa aukoa, sinä lacoste katso peiliin ja mieti vähän ennekuin sanot...

Vastaa
Muunto (vahvistamaton)

9

Hieman erilainen näkökanta keskusteluunne!

Mielestäni Nokia saisia valmistaa lisää 8600 Lunan kaltaisia erilaisia puhelimia. Monelle ihmiselle (minä mukaan lukien) puhelimen ulkonäkö on erityisen tärkeä seikka. Kaikki eivät halua omistaa N95:sen taikka N73:sen kaltaisia massapuhelimia jotka sisältävät turhia ominaisuuksia joita ei edes tarvitse. Esimerkiksi Nokian mallit N96, N95, N86, N85, N82, N81, N79, N78, N77. Kyseiset puhelimet ovat kaikki liki saman näköisiä ja mitä eroa niissä edes on :D Nokia 8600 Luna sekä Nokia 8800 -sarjan puhelimet ovat taideteoksia ja hienoja käyttöesineitä. Niitä ostavat ihmiset jotka haluavat erilaisen ja massasta erottuvan laadukkaan puhelimen. Monet ihmiset ovat valmiita maksamaan erilaisuudesta. Lisäksi Nokian premium -sarjan puhelimissa materiaaleja ja laatua on hiottu pidemmälle. Siitä minä ainakin suostun maksamaan.

Turha teidän on valittaa että kuka tollasta paskaa ostaa? ja että mitä vitun järkeä? Ostakaa se massapuhelimenne ja olkaa siihen tyytyväisiä.

- Nokia 8800 Arte ja 7380 puhelinten tyytyväinen omistaja!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja