Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson K530i

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson K530i Sony Ericsson K530i kuuluu Sony Ericssonin keskihintaisten puhelinten joukkoon. Uutta siinä on mahdollisuus GPS-paikannukseen.

Sisäänrakennettuna GPS:ää ei K530i:ssä kuitenkaan ole vaan puhelimen mukana tulee HGE-100-tyyppimerkintäinen vempula, joka toimii GPS:nä. Se toimii samalla myös kuulokeheadsettinä. Sinällään hieno oivallus Sony Ericssonilta yhdistää nämä yhteen. K530i tukee tottakai perinteistä navigointia ohjeistuksella paikasta A paikkaan B. Lisäksi mukana seuraa Tracker-ohjelmisto, jolla voi seurata, monitoroida ja tallentaa omia urheilusuorituksiaan, esimerkiksi juoksu- tai pyörälenkkejä pituuksineen ja vauhteineen. Lisäksi hauska ominaisuus on säätietopalvelu, jonka saa automaattisesti GPS:n avulla sijaintipaikaltansa.
Muuten kuin GPS-juttujen osalta K530i on tuttua tavaraa. K530i on 3G-puhelin. Ominaisuuslistalta voidaan mainita kahden megapikselin kamera, 16 megatavun sisäinen muistitila + Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, internet-selain, sähköposti, Bluetooth (+stereotuki) sekä radio.

Kokoa on 102 x 46 x 14 mm, eli sopivasti kuten myös painoa: 92 g. Markkinoille K530i on tulossa vuoden kolmannella neljänneksellä eli aikavälillä heinäkuusta syyskuuhun. Hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.

Kommentit (2)

GPS (vahvistamaton)

1

Ei tuo GPS paikannus Sony Ericssonissa ole mitään uutta - uutta on tuo HF/GPS lisälaite.
Toimiihan lähes kaikissa Javaa & Bluetoothia tukevissa puhelimissa (tietenkin myös SE) navigointi. Pakettiin vaan BT GPS moduli sekä jokin javapohjainen navigointisovellus, esim. Wayfinder, Wisepilot, Sonera Navigaattori tai _ilmainen_ Nav4all!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja