Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Z250i

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson Z250i Sony Ericsson Z250i on samaan aikaan julkistetun Z320i:n yksinkertaistettu malli ja täten Sony Ericssonin simpukkamalliston aivan halvimpia, ja yksinkertaisimpia malleja.

Z250i ja Z320i muistuttavat ulkoisesti erittäin vahvasti toisiaan. Molemmat on suunniteltu retrohengessä. Retrotyyli on uutta Sony Ericssonille, aiemminhan SE on muotoilullaan ainakin allekirjoittaneen mielestä korostanut enemmän edelläkävijäteemaa. Z250i:nkin ulkonäyttö on yksirivinen, jossa näkyy erilaisia ikonisymboleita retrotyyliin.
Ominaisuuksia on karsittu aika vähän. Tärkein on kamera. Z250i:stä löytyy VGA-kamera, eli siis 0,3 megapikselia on kameran erottelutarkkuus. Muistia on kaksi megatavua vähemmän, Z250i:ssä siis 10 megatavua.

Ulkoisestihan Z250i ja Z320i ovat aika lailla yhtenäiset. Myös mitat ovat samaa kokoluokkaa ja painoa on tasan saman verran, 90 grammaa.

Z250i on tulossa markkinoillemme heinä-syyskuun välisenä aikana. Hinnasta ei ole vielä arvioita, mutta 100 euroa on melko hyvä veikkaus, joka ei ainakaan niin hirvittävästi loppupeleissä tule heittämään.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja