Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson Z320i

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson Z320i Sony Ericsson Z320i on edullinen simpukkapuhelinmalli. Sen voidaan ajatella olevan Z310i-mallin seuraaja. Puhumme siis Sony Ericssonin malliston halvimman luokan tuotteista.

Z320i on varsin erilainen ulkoisesti jos sitä vertaa Z310i:hin. Z320i:n ulkonäössä on haettu tiettyä yksinkertaisuutta ja retrohenkisyyttä, kun taas Z310i:hän on aika modernin näköinen.
Z320i:ta ei hintansa puolesta luonnollisestikaan voi odottaa mitenkään järkyttävän hyvää ominaisuuslistaa, mutta kuitenkin tuttuun SE-tapaan myös malliston alkupäästä löytyy kohtalaiset ominaisuudet. Z320i:n kamera on 1,3-megapikselinen, näyttö on melko vaatimaton (CSTN, 65536 väriä, 128x160), sisäistä muistia on 12 megatavua ja muista ominaisuuksista mainittakoon kaiutinpuhelin. Ulkonäyttö on yksirivinen, siinä on erilaisia ikoneja retrotyylin hengessä.

Z320i ei tue esimerkiksi Bluetoothia eikä siitä löydy sähköpostimahdollisuutta. Mutta tarvitseeko tavallinen käyttäjä näitä? Luultavasti suurin osa ei tarvitse. Painoa on kertynyt 90 grammaa.

Markkinoille Z320i on tulossa heinä-syyskuussa. Hinnasta ei ole toistaiseksi varmaa tietoa mutta se lienee luokassa 100-150 euroa.

Kommentit (6)

Sony Ericsson Z250i

1

[...] Ericsson Z250i on samaan aikaan julkistetun Z320i:n yksinkertaistettu malli ja täten Sony Ericssonin simpukkamalliston aivan halvimpia, ja [...]

Vastaa
 (vahvistamaton)

2

Näkyyköhän ulkonäytössä soittajan nimi?? vai pelkät ikonit??

Vastaa
eräs jota kiinnostaisi tietää (vahvistamaton)

3

ja tuohon kakkos kommenttiin lisäisin kellon.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja