Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 3500 classic

17
Markus Lehtiniitty

 Nokia 3500 classicNokia 3500 classic on varsin perustason lisäys Nokian mallistoon. Kyseessä on edullisemman pään perusluuri varsin mukavalla ulkonäöllä.

3500 classicin paras piirre tuntuukin olevan pirteä ulkonäkö. Puhelin on etupuolen kuoripinnaltaan varsin tasainen, kaikki on tasaisesti samalla korkuudella. Etupuoli kerännee varsin mukavasti sormenjälkiä näkyville ollessaan kiiltopinnoitettu. Etupuoli puhelimesta on siis kiiltävän musta. Puhelimen sivua kiertää metallireunus. Värivaihtoehdot eroavat puhelimen sivujen ja takakuoren värissä. Saataville on tulossa ainakin punainen ja sininen väri. Puhelin vaikuttaa jollain tavalla melko pirteältä. Pieni hauska detalji on, että Nokia-logo sijaitsee puhelimen oikeassa alakulmassa sen tutun paikan, näytön yläpuolella, sijaan. Mukavaa vaihtelua.
Ominaisuuksien osalta 3500 classic tarjoaa peruskamaa: kahden megapikselin kamera, musiikkisoitin, muistikorttipaikka, radio, Bluetooth ja niin edelleen. 3500 classicin lievä heikko kohta piilee näytössä. Näytössä on pikseleitä vain 128 x 160 ja tekniikasta ei ole tietoa.

3500 classic on kohtalaisen ohut, 13,1 millimetriä. Painoa on 81 grammaa.  Verottomaksi hinta-arvioksi annetaan 135 euroa. Markkinoille 3500 classic on tulossa vuoden kolmannella neljänneksellä eli heinä-syyskuun välisenä aikana.

Kommentit (17)

Pukkila Olavi

1

Koska siis tulee myyntiin kun ei oo näkyny? ostaisin heti jos olis myynnissä.

Vastaa
matsku (vahvistamaton)

2

Kato www.luurinetti.com. Näyttää tulevan vasta marraskuussa.

Vastaa
teku (vahvistamaton)

3

Näyttää lelulta ja kuoret niin heppoisilta, että jos lattialle putoaisi, niin varmaan halkeaisi vai liioittelenko?

Vastaa
asd

6

Sain tän 2pv. sitten joululahjaks ja muuten todella hyvä, paitsi tuo näyttö on vähän kökkö. Äänen laadusta myös plussaa.

Vastaa
mie (vahvistamaton)

7

Itse tykkään todella paljon tästä puhelimesta. Todella hyvä ja paljon halvempi kuin esim. Nokia 5300 Xpressmusic, jossa on ihan samat ominaisuudet, mutta maksaa vaan enemmän (180 euroa.)
Monet ovat kehuneet puhelintani kivan näköiseksikin.
Ja pari kertaa tippunut lattialle, mutta ei ole mennyt irti. Tuo metallireunus juuri estää sitä kolhiintumista.

En ole muuten kertaakaan katunut tämän puhelimen oston jälkeen sitä, että ostin Nokia 3500:n.

Vastaa
yykaakookiinnosti (vahvistamaton)

8

Todella hyvä puhelin, itse ostin tälläisen 1kk sitten kaikesta annan plussaa, kamera ja videokuvaus on täydellinen ja tässä on mp3 soitin ja kaikki mitä tarvitsee! puhelin on erinomainen, ja hinta vain 115e??!!

Vastaa
the mobilephone (vahvistamaton)

10

jos olisi hienompi ostaisin heti. Mutta ostan mielummin nokia 3120 classicin koska se on hienompi

Vastaa
Miltzi (vahvistamaton)

11

Mä olen tykännyt tästä puhelimesta. Tosin ulkonäkö on vähän kökkö mut etupuoli hieno. Värejä on paljon ... NOKIA 3500 on oikeestaan ollu mun paras puhelin vähään aikaan :D

Vastaa
Miltzi (vahvistamaton)

12

NOKIA 3500:ssa on tosi kivat äänet :D
kaikkii ominaisuuksiin nähde tuo puhelin on ihmeen halpa :O
on kamera video jne...

Vastaa
Oscar Morrison (vahvistamaton)

13

Muuten hyvä puhelin, mutta akku kestää todella vähän aikaa, vähintään joka toinen päivä saa olla latailemassa. Onko muilla sama juttu, vai onko mun puhelimessa tai akussa jotain vikaa?

Vastaa
Make (vahvistamaton)

14

Ostin puhelimen tuossa puoltoista kuukautta sitten, ja ei ole ollut pettymys hintaansa nähden. Soitin ja puhelimen kaiutin saa plussapisteitä ja kehuja ainakin meikäläiseltä. Ja ulkonäkö on mun mielestä kiva, tommonen simppelin elegantti. Jos niin voi sanoo :D 2Gt:n muistikortin kanssa kova yhdistelmä, joka jättää monet saman hintaluokan puhelimet varjoon.

Vastaa
sanna (vahvistamaton)

15

paljonhan tuo nyt maksaisi jos ostaisin esim. dna:sta ? ja olisko kannattava ostos ?

Vastaa
Mikko (vahvistamaton)

16

Itellä ollu kohta vuoden päivät ja hyväksi havaittu. Akkuki kestää semmosen viikon verran ja sit saa ladata. 1Gt:n muistikortti ihan hyvin riittäny. Hyvä pyhelin suosittelen.++

Vastaa
Sunde (vahvistamaton)

17

Nokian sivuilla sanotaan seuraavasti: "Lisää jopa 2 gigatavua muistia microSD-muistikorttien avulla ja tallenna kaikki tärkeimmät hetket". Lueskelin Stokkan Hullujen Päivien kuvastoa ja siellä olisi myynnissä 4 gt:n kortti. Onko niin, että tätä ei voi laittaa 3500-puhelimeen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja