Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6267

24
Markus Lehtiniitty

Nokia 6267 Nokia 6267:n voisi ajatella olevan 6131-mallin seuraaja. Puhumme siis varsin hyvillä ominaisuuksilla varustetusta keskihintaluokan kompaktista simpukkapuhelimesta.

6131 on ollut varsin suosittu malli ja 6267 meinaa jatkaa samaa rataa. Ulkoisesti uutta on mahdollisuus aiempaa suurempaan värikkyyteen. Tarjolla on erilaisia värejä. Tuttu musta totta kai, mutta sen lisäksi löytyy oranssia, tummansinistä ja liilan suuntaan vivahtavaa. Toinen merkittävä ulkoinen muutos on kanteen ilmestyneet play-, eteenpäin- ja taaksepäin -näppäimet, eli siis musiikkisoittimen käyttö on aiempaa helpompaa.
Ominaisuuspuolella 6131:een verrattuna suurin muutos lienee se, että 6267 tukee 3G-yhteyksiä (kaksitaajuus, 850/2100 MHz) ja näin myös videopuheluja, joita varten on kannen sisäpuolella toinen kamera. Ulkoinen kamera on kaksi megapikseliä resoluutioltaan. Videokuvaus luonnistuu VGA-resoluutiolla, joka on tämän hetken parasta tarjontaa.

Muista ominaisuuksista voidaan mainita musiikkisoitin ja radio, microSD-muistikorttipaikka ja tuki neljän gigatavun korteille sekä hyvät näytöt. Totta kai myös tutut sähköposti, Bluetooth ja esimerkiksi Bluetooth-stereotuki löytyvät myös.

6267 ei ole pieni puhelin. Sen mitat ovat 93,9 x 46,9 x 21,5 millimetriä ja painoa on 105 grammaa. Nämä ovat hieman enemmän kuin olisi hyvä. Koko onkin yksi 6267:n heikkouksista.

Hinnaksi 6267:lle arvioidaan verottomana 240 euroa. Myyntiin se luvataan toisella vuosineljänneksellä eli heinä-syyskuussa.

Kommentit (24)

Joku vaan (vahvistamaton)

2

Hyvä olis, kunhan olisi se uudempi java tossa (ei sitä vanhempaa, joka on osim nokia 3660) ...

Vastaa
Joku vaan (vahvistamaton)

3

Niin ja olisi edes rs-mmc (eikä siä micro sd:tä), kun ei aina haluais ostaa uutta muistikorttia, kun vaihtaa kännykkää...

Vastaa
Markus

4

Mitä Javasta?

RS-MMC-kortteja ei enää tulla näkemään, vaan tällä hetkellä kaikkiin uusiin Nokian puhelimiin tulee juuri tuo microSD. Tiedä sitten kuinka kauan tämä tilanne kestää, mutta ilmeisesti ainakin vähän aikaa. microSD on tarpeeksi pienikokoinen ja kapasiteetit on kasvussa, nyt mennään kahdesta neljään gigatavuun.

Vastaa
Joku vaan (vahvistamaton)

5

No on mmc:lekkin tullut 4gigan kortti, ja tarkoitan sitä java hommelia, että pelin koko oi olla enemmän kuon 60kt (jos oon oikeassa). Ja mulle on puhellimen koolle ihan sama, kun toi nykyinenkin on halko, mutta se on kameran takia, mutta olen tottunut siihen ;) .

Vastaa
Markus

6

Jep, mutta microSD on pienempi ja täten sille on hieman ainakin vaikeampaa kehittää suurikapasiteettisia muistikortteja.

6267:n Java-rajoituksesta en tiedä, mutta en kyllä usko, että nykyisin on enää ainakaan noin tiukkoja rajoituksia.

Vastaa
jaks

7

minulla on nytten toi samsung sgh-Z500 se on surkee kapula ja minulla on toinenkin liittymä jossa on 6131 NFC se on sitä parasta laatua kun se toimii hyvin olen ihastunut siihe niin pieni ja kevyt mutta kun kuulin tästä puhelimesta tykkään siitä varmasti siispä vaihdan elisa liittymäisen SGH-Z500 tuohon uuteen nokia 6267 se on varmaan hyvä vaikka onkin vähemmän pienessä näytössä pikseleitä kuin 6131 mutta se on varmasti parempi sitten en luovu minun 6131 NFC:eestäni ja tuosta 6267 kun se tulee maksakoon vaikka 5000e mutta onstan sen silti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa
sulake (vahvistamaton)

8

Toivottavasti tuosta kännykästä löytyvät muutkin välimerkit kuin huutomerkki, ne kun vaikuttavat jonkun näppiksestä unohtuneen.

Vastaa
anddy (vahvistamaton)

9

Tuo arvio on siinä mielessä päin peetä, että ei tuo koko pelkkää miinusta ole. Jos haluaa kunnon näytöt ja näppäimet, pitää kokoa olla. Tuo on just passelin kokoinen.

Vastaa
Molly (vahvistamaton)

10

mä menin ostaa n72, mut siit ainaski uupus toimintoja ja mun olis pitäny ite maksaa ja ladata ne itsellee... no thanks... mul on vanha 6101 ja 6103... niiden toimintoihin olen ollut tyytyväinen... perhana olis pitäny maksaa n72 5 egee et olis saanut ajastimen siihen... plaah =( Toivotaan et täs 6267 olis samat toimintot ja meiningit kuin mun vanhois puhelimis, sit ainaski haluun sen. n72 hajos jo viikon käytön jälkeen. jumitti niin hyvin että akku piti repiä irti. ei muuten sammunut ja joka yö sai ladata ja illalla taas huusi akku kuolemaa... tulis jo hyvä känny ettei tarvis mennä hermot niin hyvin et heittäis vesilintuu ja alkais kirjottelee kirjei...

Vastaa
kyselijä (vahvistamaton)

11

kun minä tuon kuvauksen luin ja kommenttejakin niin en saanut selvälle sitä, että voiko kännykkään ladata kuvat ja musiikit tietokoneelta?

Vastaa
tutu (vahvistamaton)

12

Kai siihen saa tietokoneelta tavaraa useallakin tavalla, kun kännystä löytyy kerran bluetooth ja muistikortti.

Vastaa
Mh (vahvistamaton)

13

Mä ostan ainakin heti tuon puhelimen kun hinta laskee alle 200, vaikka siihen kyllä saattaa mennä vielä aikaa, olen lukenut tuosta paljon ja olen saanut sellaisen kuvan että todella kehittynyt ja toimiva puhelin. Kaverillani on tuosta se melkein sama versio, 6131 ja sitä olen saanut kokeilla ja olen todennut sen erittäin hyväksi ja kamera on myös todella hyvä. Tässähän on vielä 0.7 mpx parempi ja salamakin niin sillä saa melkein digikamera-laatuisia kuvia. Suosittelen kaikille.

Vastaa
Puhelimen omistaja (vahvistamaton)

14

Sain puhelimen lahjaksi pyydettyäni sitä itse. Hyvin on toiminut. Sillä on mukava puhua ja näppäimet ovat todella kivan tuntuiset.
Suosittelen puhelinta.

Vastaa
(vahvistamaton)

15

Itse ostin myös puhelimen eilen ja todella kivalta on tuntunut.Akku vaan menee kamalan nopeasti siis kun eilen latasin sen täyteen niin taas tänään sain ladata jne.Kaippa akussa on jtn vikaa sitten.Suosittelen puhelinta!

Vastaa
Valintaansa tyytyväinen (vahvistamaton)

17

Todella hyvä kännykkä tuo 6267. Näyttö on mielestäni todella iso ja kamera on tosi hyvä. 2:en megapikselin kameralla saa otettua todella laadukkaita kuvia ja VGA-videokuvaus on uskomattoman tarkka. Lisäksi kuvausvalosta on todellista hyötyä. Yökuvaus ei ole mitään sen rinnalla. Kännykkä istuu hyvin käteen ja näppäimistö on mukavan tuntuinen. Lisäksi musiikkinäppäimet kannessa ovat todella hyödylliset. En voi kuin kehua tätä maasta taivaisiin.

Vastaa
Lefa (vahvistamaton)

18

Ostimme puhelimen pojalle, joka on 9-vuotias. Tarkoituksemme oli saada puhelimen mukana video-ominaisuudet, koska perheessämme käytetään toisena kielenä viittomakieltä. Toimii videopuhelimena hyvin, näyttö on hyvälaatuinen ja kamera kohtuullinen. Erillislaitteet (mp3-soitin ja digikamera)ovat silti omaa luokkaansa. Peruspuhelimena akku saattaa kestää luvatun ajan, mutta musiikkia ja kuvaa toistettaessa akku kestää vajaa kaksi päivää...sanoohan sen jo järkikin, että näinhän se menee, koska syöhän noi toiminnot virtaa.

Vastaa
Timo Lukkala (vahvistamaton)

19

Kytkynä elisalla 5 eu + liittymän hinta,puhelin simlukittu. Soneralla 9,9 eu + liittymä, Dna:lla 6,9 24 kk sopimus. 6 eu + liittymän osuus o,9 eu. Saunalahdella 10 eu , liittymän osuus 0 eu.
Itse hankin 15.12 viime vuonna. Dna kytkynä:
Hyvää: Iso, kirkas näyttö.
Musiikki soitin parempi kuin vanhoissa. St. bluetooth, Ison muistikortin mahdollisuus.
Esi asennettu opera kannataa poistaa kokonaan, jonka jälkeen voikin sitten asentaa operan uusimman version.
Voi käyttää yhtäaikaa toimintoja: Soitin päällä ja samalla naputella viestejä. Tai soitin päällä ja lukea nettiä. Sähköpostin helppo käyttöön otto.

Miinusta: näyttö likaantuu herkästi. Kun puhdistaa näytön, kannattaa samalla puhdistaa myös näppäimet.
3g kuluttaa virtaa, tarkoitan kun dataa liikkuu, siis netti päällä ja kun samalla on soitin päällä virtaa kuluu. Jos ei käytä soitint kannattaa samuttaa se ( meinaan vaan että se jää helposti päälle). Jolloin akku tyhjenee ennnen aikojaan.

Vastaa
Janne (vahvistamaton)

20

Ostin puhelimen noin 4 päivää sitten.

Hyvää
-Iso kirkas näyttö
-Soitin ja siihen kuuluvat pikanäppäimet ja soittimen helppokäyttöiset toiminnot.
-2.0mega pixelin kamera ja videokuvaus. Saa ihan kohtuu kuvia.
-Isot hyvätuntuiset näppäimet
-Iso muistikorttipaikka.(microSD) Minulla on tällähetkellä puhelimen tukema 4gt kingstonin microSD ja hyvin on tilaa riittänyt :)
-Median siirto helppoa tietokoneelta kännykkään(kuvat,musiikit,videot)

Huonoa
-Akun kesto minimaalinen(tietenkin kesto on pieni jos käyttää ahkerasti musiikkisoitinta ja valokuvausta. Saa nähdä riittääkö akku viikkoa pitempää jos sillä ei paljon mitään tee.

Huomautus:

Minua häiritsee puhelimen vasemmassa ylänurkassa oleva 3G merkintä. Tarkoittaako se sitä että puhelin on valmis 3G toimintoon vai että 3G on päällä ja siitä menee maksua? Kertokoon ken tietää.

Kiitos

Vastaa
Make ja Pera (vahvistamaton)

21

Tuo 3G näkyy aina kun operaattorin verkko tukee 3G:tä. Pääasiassa suuretan kaupunkien alueella. (Vaihtelee operaattorikohtaisesti paljonkin missä 3G on käytettävissä). Mitään ylimääräisiä kustannuksia ei aiheudu siitä että puhelimessasi näkyy 3G. Vasta kun käytät sitäesim WEB selailuun ja siirrät dataa alkaa maksua mennä. Datakustannus riippuu liittymästä ja kuukausimaksuihin sisältyvästä datamäärästä.

Vastaa
Make ja Pera (vahvistamaton)

22

Tuo 3G näkyy aina kun operaattorin verkko tukee 3G:tä. Pääasiassa suuretan kaupunkien alueella. (Vaihtelee operaattorikohtaisesti paljonkin missä 3G on käytettävissä). Mitään ylimääräisiä kustannuksia ei aiheudu siitä että puhelimessasi näkyy 3G. Vasta kun käytät sitäesim WEB selailuun ja siirrät dataa alkaa maksua mennä. Datakustannus riippuu liittymästä ja kuukausimaksuihin sisältyvästä datamäärästä.

Vastaa
tietämätön (vahvistamaton)

24

missä muodossa videot pitää olla ku siirtää tietokoneelta kännykkään? ei toimi ainakaa jos muodossa avi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja