Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson K770i

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson K770i Sony Ericsson on K770i on hyvällä 3,2 megapikselin kameralla varustettu, melko ohut puhelin. Paksuutta (ohuutta) puhelimella on 14,5 mm.  Malli on toistaiseksi Sony Ericssonin kamerapuhelinten Cyber-shot-sarjan ohuin malli.

K770i:ssä on siis nimenomaan panostettu kamera- ja kuvaamisominaisuuksiin. Kamerasta löytyy pikseleitä 3,2 megan verran ja tietenkin automaattitarkennuksen kera. Linssinsuojus ja kuvausvalo löytyvät. Kuvien jatkokäyttömahdollisuudet ovat myös kunnossa: voi muokata tai vaikkapa printata A4-koossa.  Kaikin osin K770i vakuuttaa kamerapuolella tasaisuudellaan ja perusvarmuudellaan, K770i riittänee näppäilykameraksi ihan hyvin.
Muuten kuin kameran osalta K770i on melko tavallinen. 3G-puhelin on kyseessä, näyttö on perushyvä TFT-tekniikan 262144-värinen 240x320 pikselin näyttö. Löytyy kaikki perusjutut Bluetoothista sähköpostiin ja siitä musiikkisoittimeen. Sisäistä muistia K770i:ssä on 16 megatavua ja Memory Stick Micro -korttipaikka löytyy. Mukana tulee 256 megatavun kortti.

Kaiken kaikkiaan, summa summarum, K770i on ominaisuuksiltaan varsin tyypillinen hyvän tason Sony Ericsson -kamerapuhelin. Uutta onkin lähinnä, että ominaisuudet on pakattu tyylikkäämpään ja kompaktimpaan + ohueen pakettiin.

Markkinoille K770i on tulossa vuoden 2007 viimeisellä neljänneksellä, eli aikakehys on loka-joulukuun aika. Hinnasta ei ole tietoa.

Kommentit (2)

Cyka (vahvistamaton)

1

Miten muka olisi parempi (paitsi ohut) kuin jo pari vuotta sitten tullut k800i?

Vähän muutetaan ulkonäköä ja väriä ja heti hinta siiä 450 euron tasossa taas vaikka K800i:n saa aika hyvällä hinnalla ja sama kamerahan siinä varmasti on.

Vastaa
SE (vahvistamaton)

2

No kyllä minä ton mielummin ostasin kun k800in!

ps. kamera tai siis "linssisuojus" on jotain uutta, se liikkuu ylös alas suunnassa ( viime malli oli k750i) ja muutenkin suoja näyttää nokia n73 vastaavalta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja