Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Giorgio Armani-Samsung

Markus Lehtiniitty

 Giorgio Armani-SamsungJokaisella puhelinvalmistajalla näyttää olevan tarve tehdä yhteistyötä jonkin muotitalon kanssa. Motorolalla Dolce & Gabbana, LG:llä Prada ja nyt Samsungilla Giorgio Armani. Nokian on huhuttu suunnittelevan yhteisprojektia Tommy Hilfigerin kanssa.

Armanin ja Samsungin yhteispuhelin on varsin minimalistisen näköinen ja vaikuttaa eleettömän tyylikkäältä. Tässähän puhelimessa tyyli on se ehdottomasti tärkein asia. Puhelimen design on Armanin käsialaa Samsungin vastatessa toteutuksesta. Giorgio Armanin mukaan puhelin kuuluu nykyihmisen varustukseen yhtä tiukasti kuin tyylikkäät vaatteetkin. Siksi on aivan luonnollista, että puhelimistakin aletaan viimein tekemään aiempaa tyylikkäämpiä.
Ja onhan Giorgio Armani-Samsung-puhelin tyylikäs, ei sitä käy kiistämään. Mutta jotenkin odottaisi ehkä vielä jotain hienompaa.

Ominaisuuspuolella uutuus on hyvä. Näyttö on 2,6 tuuman kosketusnäyttö. Tiedotteessa kerrotaan, että kosketusnäytön kuvakkeita painettaessa välittyy sormeen pieni värähtely. Toivottavasti pelaa käytännössä mukavasti. Kamera on kolmen megapikselin, lisäksi löytyy musiikkisoitinta, kunnollista internet-selainta, microSD-muistikorttipaikkaa ja Bluetoothia.

Armani-puhelin kohtuupienikokoinen ja 10,5 mm paksu eli ohut. Mukana tulee Bluetooth-sankaluuri ja Armanin suunnittelema nahkakotelo.

Giorgio Armani-Samsungin luvataan tulevan myyntiin täällä joulukuussa, valituissa liikkeissä. Luultavasti puhelinta myydään myös Giorgio Armanin perinteisten jälleenmyyjien kautta matkapuhelinliikkeiden lisäksi. Hinnasta ei ole mitään tietoa, mutta köyhien puhelin tämä ei varmasti ole...

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja