Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung F330 ja F210

Markus Lehtiniitty

Samsung F210 ja F330 ovat molemmat puhelimia, jotka ovat suunnattuja myös musiikinkuunteluun. Molemmissa on siis panostettu varsin vahvasti tälle osa-alueelle.

Samsung F210F210:n voidaan ajatella olevan X830-mallin seuraaja. Ulkomuoto edustaa samaa linjaa, joka on melko mielenkiintoinen: F210 on yhä melko kapea, mutta osasta X830-mallin erikoisuutta on luovuttu sillä näppäimet löytyvät nyt tavalliseen tapaan kolme rinnakkain.
Musiikkiominaisuuksista mainittakoon 1 gigatavun sisäinen muisti + muistikorttipaikka, RDS-radio, musiikintunnistus, adapteri 3,5 mm:n standardikuulokkeille ja stereo-Bluetooth, eli käytännössä tuki langattomille kuulokkeille. F210:stä löytyy myös 2 megapikselin kamera.

Samsung F330F330 on puolestaan perinteisempää linjaa eli liukuläppää. Hieman oudon näköinen on kyllä F330:kin, musiikkinäppäimet pomppaavat oikein kunnolla esille muotoilusta.

F330:ssä on sisäistä muistia 50 megatavua, ja totta kai muistikorttipaikka (microSD) löytyy. Musiikkiominaisuuksiin on panostettu: musiikkinäppäimet tästä esimerkkinä, niiden kerrotaan helpottavan soittimen käyttöä. Lisäksi löytyy musiikintunnistus, RDS-radio, stereo-Bluetooth ja niin edelleen. Mielenkiintoinen on Bang & Olufsen Ice Power -vahvistin, tosin taitaa olla enemmän markkinointikikka kuin aito huippuominaisuus. :)

Muuten F330 tarjoaa myös ihan käyvät ominaisuudet: 2 megapikselin kamera, hyvät (=nopeat) tiedonsiirtoyhteydet (HSDPA), videopuhelut ja niin edelleen.

---

Molemmille luvataan musiikintoistoaikaa 18 tuntia. Mielestäni molemmat puhelimet edustavat aika lailla Samsungin peruslinjaa, mutta toisaalta molemmissa on nähtävissä "hyvää henkeä" ja omaperäisyyttäkin. Mielestäni juuri tällaisia tuotteita Samsungilta tarvitaan. Onhan Samsung tekniseltä puoleltaan jo pitkään ollut todella hyvä, mutta mallisto on hieman outo mutta viime aikoina on tälläkin saralla ollut positiivista kehitystä.

Markkinoille uutuudet luvataan molemmat lokakuussa. Hinnat ovat F210:lle 399 ja F330:lle 439 euroa.

(Pahoittelen kuvien pientä kokoa. Lisää tietoa Samsungin sivuilta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja