Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung i450

Markus Lehtiniitty

Samsung SGH-i450 Samsung i450 on merkittävä puhelin tietyllä tapaa. Se on ensimmäinen Samsungin Symbianilla ja S60:lla varustettu puhelin, joka tulee Suomen markkinoille. Symbian+S60 on siis lähinnä Nokian älypuhelimissa käytössä oleva käyttöjärjestelmä+liittymä. Samsungilla on kyllä ollut vastaavia malleja aikaisemminkin mutta tänne asti ne eivät ole saapuneet.

i450 on liukukansipuhelin, ja läppä liukuu molempiin suuntiin kuten Nokian N95:ssä. Alapäästä löytyvät tietenkin tavallinen numeronäppäimistö. N95:ssä yläpäästä löytyy musiikkinäppäimet, mutta mitä löytyy i450:stä? Kaiutin. Kyllä. Mutta onneksi sieltää löytyy muutakin. :) Kosketuskaari nimittäin, jolla ohjataan musiikki- ja videosoitinta sekä radiota. Jos kyseinen juttu toimii hyvin, niin se on hieno innovaatio Samsungilta.
Kuulokkeille löytyy i450:stä 3,5 mm -liitäntä, musiikkitunnistus (kappaleen tunnistus nauhoittamalla pätkä siitä) löytyy myös, kuten myös Bang & Olufsen Ice Power -vahvistin ja stereo-Bluetooth. Kamera on kaksimegapikselinen ja tiedonsiirtoyhteydet ovat nopeat (HSDPA). Mukana seuraa 1 gigatavun muistikortti.

Markkinoille i450 on tulossa marraskuussa. Hintaa löytyy 629 euroa, joka on mielestäni melko paljon. Toivottavasti oikea myyntihinta jää reilusti tämän alle. Halvemmallahan saa jo esim. juuri Nokian N95:stä, josta kuitenkin löytyy todella paljon enemmän ominaisuuksia.

(Kuva on pieni, pahoittelen sitä.)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja